Ολυμπιακός: Επιστροφή στην δράση κόντρα στον Πορφύρα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επιστρέφει στην αγωνιστική δράση το απόγευμα της Παρασκευής (17/1, 19:00) αντιμετωπίζοντας τον Πορφύρα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Ολυμπιακός: Επιστροφή στην δράση κόντρα στον Πορφύρα

Έτοιμη για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος είναι η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται τον Πορφύρα την Παρασκευή (17/1) στις 19:00 στο Ρέντη στην επανέναρξη της Volleyleague με την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με την οποία ανοίγει η αυλαία του β’ γύρου. Με τον αγώνα εναντίον του Πορφύρα, ανοίγει ένας κύκλος συνεχόμενων αγώνων και ταξιδιών για την ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Πιο συγκεκριμένα οι νταμπλούχες θα ταξιδέψουν την Κυριακή (19/1) για τη Ρωσία όπου την Τρίτη (21/1) θα αντιμετωπίσουν την Γενισέϊ Κρασνογιάρσκ στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Challenge Cup και μόλις επιστρέψουν θα μεταβούν στη Νάξο για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής με τον Πανναξιακό που θα πραγματοποιηθεί τη μεθεπόμενη Κυριακή (26/1).

Δηλώσεις

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μπράνκο Κοβάσεβιτς, δήλωσε σχετικά στο olympiacossfp.gr: «Τα πράγματα πηγαίνουν καλά για την ομάδα μας. Ελπίζουμε να κάνουμε μια καλή αρχή με τον Πορφύρα πριν το εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί αλλά και όσα θα έρθουν μετά από αυτό. Προετοιμαζόμαστε όλη αυτή την περίοδο για τα δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια που μας περιμένουν, αλλά σεβόμαστε τον Πορφύρα και θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το συγκεκριμένο ματς».

Με την σειρά της η Σάσκια Χίπε μίλησε και εκείνη τόσο για τις αναμετρήσεις που έρχονται όσο και για την περίοδο διακοπής: «Μετά από μια μεγάλη περίοδο διακοπής είμαστε έτοιμες για το πρώτο ματς κόντρα στον Πορφύρα, τον οποίο έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές φέτος. Είναι καλό ότι ξεκινάμε με έναν αντίπαλο που ξέρουμε λίγες ημέρες πριν το ματς στη Ρωσία όπου θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι σημαντικό ότι έχουμε τον επαναληπτικό στο Ρέντη και έχοντας τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα και είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».