Volley League Γυναικών: Καλύτερη διαγώνια του πρώτου γύρου η Χίπε

Μετά από ψηφοφορία των δώδεκα προπονητών της Volley League γυναικών, η Σάσκια Χίπε αναδείχθηκε κορυφαία διαγώνια του πρώτου μισού του πρωταθλήματος.

Volley League Γυναικών: Καλύτερη διαγώνια του πρώτου γύρου η Χίπε

Καλύτερη διαγώνια του πρώτου γύρου της Volley League γυναικών αναδείχθηκε η Σάσκια Χίπε του Ολυμπιακού.

Η Γερμανίδα στην τέταρτη της σεζόν με τα ερυθρόλευκα είναι πέμπτη σκόρερ στο πρωτάθλημα μετά από έντεκα αγωνιστικές και πρώτη του Ολυμπιακού με 178 πόντους με ποσοστό 40,2% αποτελεσματικότητα (159/396) στις επιθέσεις, έντεκα άσους και οκτώ μπλοκ, δείχνοντας ότι δεν έλειψε ποτέ μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στις αρχές του 2019, οδηγώντας την ομάδα της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Χίπε συγκεκριμένα πήρε οκτώ ψήφους από τους δώδεκα συνολικά προπονητές της Volley League, με δεύτερη πίσω της την Γιαρέμις Μεντάρο του ΑΟ Θήρας, η οποία πήρε τέσσερις ψήφους.

H αθλήτρια που σήμερα (16/1) συμπληρώνει τα 29 της χρόνια, δήλωσε για την διάκρισή της:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να ψηφιστώ ως καλύτερη διαγώνια και αυτό με τιμάει πολύ, ειδικά από την στιγμή που φέτος επέστρεψα από έναν δύσκολο τραυματισμό. Γι'αυτό είμαι ευγνώμων στους προπονητές αλλά και σε όλο το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού για την φανταστική δουλειά που έκανε στην αποκατάστασή μου. Όσον αφορά την συνέχεια της σεζόν, έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο δεύτερο μισό με δύσκολα παιχνίδια και αρκετά ταξίδια. Μέχρι στιγμής έχουμε δείξει καλό πρόσωπο, όμως είμαι σίγουρη ότι μπορούμε ακόμα καλύτερα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».