Μεντάρο: «Μάθημα για μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Η MVP της 11ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών μίλησε για τους φετινούς στόχους του ΑΟ Θήρας, του βασικού ανταγωνιστή του Ολυμπιακού για τον τίτλο.

Μεντάρο: «Μάθημα για μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Ο ΑΟ Θήρας είναι και φέτος ο βασικός ανταγωνιστής του Ολυμπιακού στη διεκδίκηση του τίτλου στη Volley League Γυναικών και φυσικά διαθέτει στις τάξεις του αθλήτριες με ποιότητα και δυνατότητες.

Μία εξ αυτών είναι η Γιαρέμις Μεντάρο, η Κουβανή διαγώνια, η οποία στο πρόσφατο ματς με τον Άρη ήταν ασταμάτητη με 28 πόντους (21/35 επιθέσεις), 5 άσσους και 2 μπλοκ, για να αναδειχθεί δικαίως MVP της 11ης αγωνιστικής.

Στο πλαίσιο της διάκρισής της η 25χρονη αθλήτρια μίλησε για τους φετινούς στόχους της ομάδας της Σαντορίνης, η οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα στο πρωτάθλημα με «θύτη» τον Ολυμπιακό (οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή).

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μεντάρο:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ο Άρης είναι καλή ομάδα, ανταγωνιστική και έχει δημιουργήσει προβλήματα σε πολλές ομάδες στο πρωτάθλημα. Περιμέναμε ότι θα μας δυσκολέψει και δεν θα νικούσαμε εύκολα. Εμείς από την πλευρά μας θέλαμε να συνεχίσουμε στο επίπεδο που παίζουμε όλη τη σεζόν και να κλείσουμε το 2019 με νίκη, κάτι που έγινε».

Για τη φετινή σεζόν και το ματς με τον Ολυμπιακό: «Δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το κλαμπ έχει ψηλές προσδοκίες και εμείς πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Έχω εμπιστοσύνη στις συμπαίκτριές μου, στο προπονητικό επιτελείο ότι θα πετύχουμε.

Δεν έχουμε παίξει ακόμα το καλύτερό μας βόλεϊ, θέλει ακόμα χρόνο. Είμαστε όλες ενωμένες, η ατμόσφαιρα είναι φανταστική και κάθε μέρα μεγαλώνουμε. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ο τρόπος που χάθηκε ήταν μάθημα για εμάς και αυτή η ήττα πρέπει να είναι οδηγός για το μέλλον».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν γνώριζα πολλά για το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Η μέχρι στιγμής εντύπωση που έχω είναι πως πρόκειται για αρκετά ενδιαφέρον πρωτάθλημα με καλές ομάδες».

Για την επιλογή της να παίξει στον ΑΟ Θήρας: «Είμαι επαγγελματίας αθλήτρια και το πρότζεκτ του ΑΟ Θήρας ήταν αρκετά ελκυστικό. Ο σύλλογος έχει φιλοδοξίες να μεγαλώσει και θέλω να είμαι και εγώ κομμάτι του. Από την πρώτη ημέρα οι άνθρωποι με αγκάλιασαν και με έκαναν να νιώσω άνετα. Οι φιλοδοξίες τους ταιριάζουν με τις δικές μου και όλοι μαζί θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε».