Κοβάτσεβιτς για Χάποελ: «Είναι καλύτερη ομάδα απ' ότι έδειξε στον Ρέντη»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (19/12, 19:00) στο Ισραήλ την Χάποελ Κφαρ Σαμπά. Κοβάτσεβιτς: «Δεν είναι τόσο κακή ομάδα, παίζει καλύτερα στο γήπεδο της».

Κοβάτσεβιτς για Χάποελ: «Είναι καλύτερη ομάδα απ' ότι έδειξε στον Ρέντη»

Έτοιμη να ολοκληρώσει την αποστολή της πρόκρισης στη επόμενη φάση του Challenge Cup, είναι η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, που αντιμετωπίζει την Πέμπτη (19/12) στις 19:00 την Χάποελ Κφαρ Σαμπά στον δεύτερο αγώνα των δυο ομάδων που θα πραγματοποιηθεί στο Green Hall KFAR SABA.

Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης στο Ισραήλ, με μοναδικό στόχο να σφραγίσουν την πρόκριση έχοντας το προβάδισμα του 3-0, από την πρώτη αναμέτρηση στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Οι νταμπλούχες Ελλάδας χρειάζονται δυο νικηφόρα σετ για να «σφραγίσουν» την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού UTE Budapest-Yenisei Krasnoyarsk. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, με εξαίρεση τη δεδομένη απουσία της Κατερίνας Γιώτα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαστε κοντά στην επόμενη φάση αλλά θα πρέπει να παίξουμε καλά και στην έδρα της Χάποελ. Το πρώτο παιχνίδι, στο Ρέντη, ήταν το καλύτερο μας στη φετινή σεζόν και θα πρέπει να επαναλάβουμε αυτή την εμφάνιση ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Η Χάποελ σίγουρα θα είναι καλύτερη στο γήπεδο της. Δεν είναι τόσο κακή ομάδα, όσο δείχνει το εύκολο 3-0 του πρώτου αγώνα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Από την πλευρά της η Τζίνα Λαμπρούση δήλωσε: «Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, με το 3-0 που έχουμε από το παιχνίδι στο Ρέντη. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και με συγκέντρωση από την αρχή του αγώνα, θέλουμε να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας και να βρεθούμε στις «16» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης».