Συγχαρητήρια από Μαρινάκη, ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και η πειραϊκή ΠΑΕ συνεχάρησαν τα κορίτσια για το τρεμπλ.

Συγχαρητήρια από Μαρινάκη, ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έγραψε ακόμα μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Τα κορίτσια με το Κύπελλο Ελλάδας και το Challenge Cup κατέκτησαν και το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να κάνουν το ιστορικό τρεμπλ.

Μία σπουδαία επιτυχία για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ των "ερυθρόλευκων" το οποίο συνεχίζει να σαρώνει τους τίτλους εντός συνόρων. Για τη σπουδαία επιτυχία των κοριτσιών του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τοποθετήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του στο facebook ανέφερε:

"Θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια του βόλεϊ που με το τρεμπλ, Ευρωπαϊκό, Πρωτάθλημα και Κύπελλο έγραψαν Ιστορία και μια ακόμα χρυσή σελίδα στο βιβλίο της δόξας του παγκόσμιου Θρύλου του αθλητισμού! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!".

Και η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου για την επιτυχία της. Η ανακοίνωση των Πειραιωτών ανέφερε:

"Συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών! Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου μας. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα βόλεϊ Γυναικών, για την κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου Πρωταθλήματος και πρώτου ιστορικού τρεμπλ! Πρόκειται για μία ακόμη μεγάλη επιτυχία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού! Οι κούπες είναι αμέτρητες…".

Μέσω των social media συνεχάρη τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού και η πειραϊκή ΚΑΕ που ανέφερε χαρακτηριστικά: "H γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία!!! Στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας και πανηγύρισε το πρώτο treble στην ιστορία της!!! Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας!!!".