Παναθηναϊκός: Δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό

Με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο τιμωρήθηκε από τον αθλητικό Δικαστή ο Παναθηναϊκός για όσα συνέβησαν στην 3η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό

Γνωστή έγινε η τιμωρία του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στην εντός έδρας αναμέτρησή με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.

Το «τριφύλλι» τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών που σημαίνει πως η ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο στην 7η αγωνιστική με το Μαρκόπουλο και στην 9η με τον Πορφύρα. Εκτός αυτού ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει και πρόστιμο ύψους 5.500 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Αθλητική Δικαστής μετά την Συνεδρίαση της Παρασκευής, 15/11/2019 και σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 580 προς το σωματείο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.» αποφάσισε τα παρακάτω:

Επιβάλλει σε βάρος του εγκαλούμενου σωματείου «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.» συνολικό χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (5.500 €) καθώς και συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) δύο αγωνιστικών συναντήσεων».

Να σημειωθεί ότι στο «αιώνιο» ντέρμπι που είχε διεξαχθεί στις 2/11 (νίκη του Ολυμπιακού με 2-3 σετ), είχαν γίνει αρκετές διακοπές λόγω υβριστικών συνθημάτων και πανό, ενώ υπήρξε μερική εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, παρότι δεν έλειψαν και οι συστάσεις από τα μεγάφωνα.