Κοβάτσεβιτς: «Πλεονέκτημα για εμάς πως δεν κάναμε πολλές αλλαγές» (vid)

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και στάθηκε στο φετινό πλεονέκτημα των "ερυθρολεύκων". 

Κοβάτσεβιτς: «Πλεονέκτημα για εμάς πως δεν κάναμε πολλές αλλαγές» (vid)

Ο προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, αναφέρθηκε στους στόχους των "ερυθρολεύκων" ενόψει της νέας σεζόν σχολιάζοντας τα εξής: «Στον Ολυμπιακό το επαναλαμβάνουμε αυτό κάθε χρόνο στην έναρξη της σεζόν. Είναι φυσιολογικό για τον Ολυμπιακό να κυνηγά τίτλους σε όλα τα σπορ και αυτό θα κυνηγήσουμε και φέτος. Πρωτάθλημα και Κύπελλο και φυσικά να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Πολλές ομάδες άλλαξαν αρκετά τα ρόστερ τους και ίσως ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι ότι εμείς δεν κάναμε πολλές αλλαγές».

Για την πορεία της Εθνικής γυναικών και πως θα βοηθηθεί το ελληνικό πρωτάθλημα: «Σίγουρα θα βοηθήσει. Αρκετές αθλήτριες της Εθνικής πήραν πολλές εμπειρίες από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με τις ξένες αθλήτριες υψηλού επιπέδου που ήρθαν φέτος στις ελληνικές ομάδες θα βοηθήσουν να ανέβει το επίπεδο στο πρωτάθλημα. Έξι-επτά ομάδες του πρωταθλήματος είναι δυνατές και θα παλέψουν ως το τέλος».