Χωρίς Κοβάτσεβιτς και διεθνείς ο Ολυμπιακός

Με αρκετές απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2019-2020.

Χωρίς Κοβάτσεβιτς και διεθνείς ο Ολυμπιακός

Έναρξη προετοιμασίας για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2019/2020 χωρίς τις διεθνείς και τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στο πρώτο ραντεβού των νταμπλούχων ο Β’ προπονητής της ομάδας Σπύρος Σαραντίτης καλωσόρισε τις νέες αθλήτριες, καθώς και τις νεαρές από την ακαδημία που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας.

Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας συμμετέχουν οι: Γιώτα Κατερίνα (συντηρητικό πρόγραμμα), Ζακχαίου Κατερίνα, Ζιβoγίνοβιτς Άνα, Κακουράτου Ξένια, Καλανταρίδου Αλεξία, Κωνσταντινίδου Αλίκη, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Ξανθοπούλου Παναγιώτα, Σκοτ Ρίγκαν, Χίππε Σάσκια και οι νεαρές από την ακαδημία, Ζιγκίρη Νεκταρία, Λαναρά Μαρκέλα, Λιόλιου Τζώρτζια, Μερακλή Μαριέττα, Σακελαρίου Ζωή, Συριστρατίδη Αγγελίνα και Φουμάκη Θεοδώρα.

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας (μετά τις υποχρεώσεις τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα), θα ενσωματωθούν οι: Λαμπρούση Τζίνα, Χριστοδούλου Στέλλα, Κονόμη Αρέτα, Τοτσίδου Αθανασία και φυσικά ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο Σπύρος Σαραντίτης δήλωσε στο olympiacossfp.gr:

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα και στην συνέχεια σε όλες τις ομάδες, τους παράγοντες και όλους τους εμπλεκόμενους με το βόλεϊ, να έχουμε μια καλή χρονιά, να έχουμε υγεία, όσο το δυνατόν λιγότερους ή και καθόλου τραυματισμούς. Όσο αφορά την δική μας ομάδα, να πετύχει τους στόχους που και φέτος είναι αυτοί που ο Ολυμπιακός έχει κάθε χρόνο. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και όσο γίνεται πιο μακριά στην Ευρώπη».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας