Αθλήτρια της Α.Ο. Θήρας λιποθύμησε στο γήπεδο από καπνογόνο!

Σε ένα υπεράριθμο σε θεατές γήπεδο, διεξήχθη ο τρίτος ημιτελικός βόλει γυναικών,  μεταξύ του Άρη και της Θήρας.

Αθλήτρια της Α.Ο. Θήρας λιποθύμησε στο γήπεδο από καπνογόνο!

Αξιοσημείωτο της όλης κατάστασης , όπως υποστηρίζουν οι παράγοντες της Σαντορίνης, πάνω από 200 φίλαθλοι του Άρη στέκονταν όρθιοι πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες (εντός του περιβάλλοντος χώρου του αγωνιστικού γηπέδου) και σε κάθε φάση που αθλήτρια του νησιωτών πήγαινε στο σέρβις, άκουγε τα γαλλικά από τους ποδοσφαιρικούς φίλους του Άρη, που είχαν επιστρατευτεί!

Στο τρίτο σετ η Μελίνα Εμμανουηλίδου λιποθύμησε, την συνέφεραν, αγωνίστηκε κανονικά στο τέταρτο σετ και μετά το τέλος του αγώνα λιποθύμησε για δεύτερη φορά από την αποπνικτική ατμόσφαιρα. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, που τις έδωσε τις πρώτες βοήθειες και συνήλθε!

Ο γυμνασίαρχος ζήτησε την εκκένωση του γηπέδου από τους επιπλέον φιλάθλους, κάτι που αρνήθηκε κατηγορηματικά ο επικεφαλής αστυνομικός!

Η ανάρτηση του παράγοντα του ΑΟΘήρας στο fb, Γιώργου Σπυριδάκη, αναφέρει "Δυστυχώς οι διαιτητές επέτρεψαν διεξαγωγή αγώνα ΑΡΗ -Α.Ο ΘΗΡΑΣ με 200 χούλιγκανς μέσα στον αγωνιστικό χώρο να βρίζουν και να δημιουργούν συνθήκες που δεν μπορώ να μεταφέρω με λόγια.
Αθλήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ντροπή στους διαιτητές και στους υπεύθυνους διεξαγωγής του αγώνα".