Ολυμπιακός: Το όνειρο της Λαζάρεβιτς και ο Ζιβογίνοβιτς (pics, vid)

Το όνειρο της  Άνας Λαζάρεβιτς έγινε πραγματικότητα και θα παίξει στον Ολυμπιακό, στο ίδιο κλαμπ με τον μέλλοντα σύζυγο της Στέφαν Ζιβογίνοβιτς

Ολυμπιακός: Το όνειρο της Λαζάρεβιτς και ο Ζιβογίνοβιτς (pics, vid)

Η Άνα Λαζάρεβιτς είχε όνειρο να αγωνισθεί στον Ολυμπιακό, μαζί με τον μέλλοντα σύζυγο της Στέφαν Ζιβογίνοβιτς και το όνειρο της έγινε πραγματικότητα, αφού ο Σέρβος τερματοφύλακας υπέγραψε στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Η Λαζάρεβιτς δέθηκε με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, αλλά η καρδιά της ήταν στον Στέφαν, γι αυτό και την άνοιξη του 2017 ανακοίνωσε με κλάματα ότι αποχωρεί για να πάει μαζί του στην Τουρκία.

Έπαιξε ένα χρόνο σε ομάδα της Κωνσταντινούπολης και τον ακολούθησε και στη Ρουμανία και στην Άλμπα με την οποία έφτασε στον τελικό του Cev Cup. Η ζωή όμως στο χωρίο Μπλάζ και στην Κωνσταντινούπολη δεν συγκρίνεται με της Αθήνας, του Πειραιά και της Γλυφάδας, γι αυτό πήρε την απόφαση να επιστρέψει και να μείνει μακριά από τον αγαπημένο της, παρότι παντρεύονται στον Άγιο Σάββα του Βελιγραδίου την 1η Αυγούστου.

Παντρεύεται η Λαζάρεβιτς στο Βελιγράδι

Απο τον Ολυμπιακό όμως αποχώρησε ο Πάβιτς, ενώ ο Στέφανος Γαλανόπουλος ζήτησε από τον Θοδωρή Βλάχο θέση βασικού τερματοφύλακα, κάτι που δεν μπορεί να υποσχεθεί κανένας προπονητής, ενώ στον Πειραιά πήγε και ο ταλαντούχος Μανώλης Ζερδεβάς. Με την αποχώρηση του Γαλανόπουλου άδειασε μια θέση και αμέσως πήραν τηλέφωνο την Λαζάρεβιτς, που είναι για τριήμερο διακοπών στην Ελλάδα. Όταν άκουσε "θέλει ο Στέφαν να έρθει στην Ελλάδα;" ρώτησε "για ποια ομάδα" και όταν της απάντησαν "για τον Ολυμπιακό" της έπεσε το ακουστικό.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Στέφαν Ζιβογίνοβιτς (pic)

Ολυμπιακό σε Λαζάρεβιτς : "Άνα μη κλαις, επιστρέφεις στο σπίτι"

Έτσι ο Ζιβογίνοβιτς μαζί με τον Ζερδεβά θα καλύψουν τις θέσεις των τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό και στην ομάδα του Πειραιά θα έχουμε και επίσημα ζευγάρι με ερυθρόλευκα.

Θρυλικές... ομορφιές εντός κι εκτός γηπέδων

Και στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι στον Ολυμπιακό με τον Μίλος Τεόντοσιτς και τη σπουδαία πασαδόρο Μάγια Ογκνιένοβιτς, αλλά ήταν απλά ζευγάρι και δεν είναι πλέον. Μάλιστα είχε ακουστεί ότι ο Μίλος πλήρωνε το συμβόλαιο της Ογκνιένοβιτς, μιας εκ των κορυφαίων πασέρ στον κόσμο(οδήγησε τη Σερβία στην κορυφή του κόσμου και της Ευρώπης) γιατί εκείνη την εποχή στον Ολυμπιακό δεν είχαν μαντήλι να κλάψουν...Με πασαδόρο τον Ογκνιένοβιτς ο Ολυμπιακός πήρε το τρόπαιο της ιστορίας του, το Κύπελλο στη Σάμο.