Η Όλγα Βεργίδου στον Παναθηναϊκό, Τοτσίδου για Άρη

Φυλορροεί  ο Πανναξιακός , με την Όλγα Βεργίδου να οδεύει προς τον Παναθηναϊκό.

Η Όλγα Βεργίδου στον Παναθηναϊκό, Τοτσίδου για Άρη

Η ομαδα έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος, ο Πανναξιακός φυλορροεί, αφού έχασε όλες τις βασικές ελληνίδες παίκτριες του, με την Όλγα Βεργίδου να οδεύει προς τον Παναθηναϊκό.

Προηγήθηκε η απόκτηση της λίμπερο Κακουράτου από τον Ολυμπιακό, της Χατζηευστρατιάδου από τον ΑΟΘήρας και της Τσομπανίδου από τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με προπονητή τον Τσαϊρέλη κινείται για την απόκτηση της Λίας Τοτσίδου και το πρωτάθλημα της Volley League γίνεται άνω-κάτω.

Η Θέτιδα Βούλας έκλεισε το ρόστερ της με την απόκτηση της Βλαχάκη που έπαιζε στον Ολυμπιακό, της Λάβδα από τον Πανναξιακό, όπως και της Ρηντ από την ίδια ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κυριάκο Καμπερίδη έκανε την πρώτη μεταγραφή του με την απόκτηση της διεθνούς πασαδορου Όλγας Βεργίδου.

Ο Άρης εκτός από την Τσομπανίδου, πήρε την κεντρική Κουτσιούκη που έπαιζε στη Λαμία, την πασαδόρο Κωνσταντινίδου που ήταν στον Ολυμπιακό και τη λίμπερο Ιακωβίδου που ήταν στον Αίαντα.

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε με την Εύα Χαντάβα, την Κωνσταντινίδου, πρόσθεσε στο ρόστερ του, τις Πολυνοπούλου(κεντρική), Μυριδου(λίμπερο) και συμφώνησε με τον Σλοβάκο προπονητή Μιχάλ Μάσεκ.