Κοβάτσεβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα, ευχαριστούμε τους προέδρους και τον κόσμο μας!»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου με τη νίκη επί του Πανναξιακού, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη διοίκηση και τους φιλάθλους.

Κοβάτσεβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα, ευχαριστούμε τους προέδρους και τον κόσμο μας!»

Ο «πρωτομάστορας» της μεγάλης επιτυχίας της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου με τη νίκη επί του Πανναξιακού, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη διοίκηση και τους φιλάθλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το ματς:

«Δεν ήταν δύσκολο να παίξουμε καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι από την αρχή ειδικά στο 1ο σετ αλλά και στη συνέχεια αγωνιστήκαμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα. Ανεβάσαμε την απόδοσή μας στο σερβίς το μπλοκ και την άμυνα και δημιουργήσαμε πρόβλημα στον αντίπαλό μας. Γενικά ήμασταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς σε σχέση με το προηγούμενο ματς και πλέον περιμένουμε τους τελικούς.

Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό δεύτερο μισό στην σεζόν και την ολοκληρώσαμε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο, πανηγυρίζοντας ένα ακόμα πρωτάθλημα. Σε ένα παιχνίδι που η Νάξος μπήκε δυναμικά, δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε σωστά και συγκεντρωμένα και με την ώθηση του κόσμου μας φτάσαμε στη νίκη που μας έδωσε το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τόσο τους Προέδρους μας, για τη συνεχή στήριξη σε κάθε επίπεδο και τους φιλάθλους μας που δημιουργούν πάντα μοναδική ατμόσφαιρα».