Αναστάσεις δεν γίνονται μόνο το Πάσχα

Ο προπονητής των Μακεδόνων Γιώργος Οικονομίδης άφησε υπόνοιες για τον τρόπο που πήρε η Ηλιούπολη δύο σετ από τον Άρη

Αναστάσεις δεν γίνονται μόνο το Πάσχα

Η Ηλιούπολη που επι ενάμιση γύρο κατέκτησε μόλις δυο σετ, πήρε το απόγευμα δυο από τον ανώτερο Άρη και έμεινε στην κατηγορία, με τους Μακεδόνες να φωνάζουν για τις αλλαγές που έγιναν στο ματς . Η Μοντάνο βρέθηκε στον πάγκο στα σετ που κέρδισε η αθηναϊκή ομάδα.

Μετά το ματς Μακεδόνες-Κόρινθος 3-0 οι δυο προπονητές δήλωσαν

Γιώργος Οικονομίδης (ΑΣ Μακεδόνες): «Κάναμε μία τίμια προσπάθεια για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς αυτό όμως να είναι αρκετό για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις αθλήτριες της ομάδας, στους συνεργάτες μου και στη διοίκηση. Έχοντας αλλάξει αρκετές ομάδες στη καριέρα μου, οι Μακεδόνες είναι ένας πολύ ζεστός σύλλογος με ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα και που δυστυχώς σήμερα δεν κατάφεραν να φύγουν από το γήπεδο με τη χαρά της επίτευξης του στόχου. Απ'ότι φαίνεται βέβαια αναστάσεις δεν γίνονται μόνο το Πάσχα».

Βαγγέλης Περόπουλος (ΑΣΠ Κόρινθος): «Εμείς παίξαμε το τελευταίο παιχνίδι στη κατηγορία. Σταθήκαμε δύο σετ στα ίσια απέναντι στους Μακεδόνες που ήταν αγχωμένοι για το αποτέλεσμα. Εύχομαι οι δύο ομάδες να βρουν τον δρόμο τους γιατί το αξίζουν. Θα επαναλάβω για άλλη μία φορά, πως, αν θέλουμε να αποφύγουμε στο μέλλον καταστάσεις όπως φέτος την τελευταία αγωνιστική, πρέπει να μπουν στο πρωτάθλημα τα πλέι άουτ, όπως έχει η Pre League. Είναι δοκιμασμένο και είναι το πιο δίκαιο. Εύχομαι υγεία σε όλους, καλό Πάσχα και ο Θεός να μας φωτίσει, ειδικά αυτούς που σκέπτονται ανάποδα».