Στον Ρέντη με Ηλυσιακό ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκες» θα υποδεχτούν τον Ηλυσιακό για την 19η αγωνιστική της Volley League Γυναικών. 

Στον Ρέντη με Ηλυσιακό ο Ολυμπιακός

Με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί θα αγωνιστεί η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό. Ο αγώνας της 19ης αγωνιστικής της Volleyleague θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (9/3) στις 20:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Στόχος των Κυπελλούχων Ευρώπης είναι η εξασφάλιση της πρώτης θέσης που θα τους δώσει τη δυνατότητα να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου μετά την απουσία της κόντρα στον Πανναξιακό επιστρέφει στην αποστολή του Ολυμπιακού η οποία είναι η εξής: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Η Τζίνα Λαμπρούση ενόψει της αναμέτρησης δήλωσε: «Μετά τη νίκη επί του Πανναξιακού, επιστρέφουμε στις εντός έδρας υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας το Σάββατο τον Ηλυσιακό. Όπως κάνουμε σε κάθε ματς, έτσι και σε αυτό που έχουμε μπροστά μας, θα αγωνιστούμε με τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που μας διακρίνει ως ομάδα και στόχο να διευρύνουμε το σερί των νικών μας».