Live Streaming: Πανναξιακός - Ολυμπιακός: 0-3

Παρακολουθήστε σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση τον αγώνα ανάμεσα στον Πανναξιακό και τον Ολυμπιακό για τη 18η αγωνιστική της Volley League Γυναικών.

Live Streaming: Πανναξιακός - Ολυμπιακός: 0-3

Στη Νάξο βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (1/3) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης της 18ης αγωνιστικής της Volleyleague με αντίπαλο τον Πανναξιακό. H ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει τον Πανναξιακό το Σάββατο (2/3) στις 18:00 στο ΔΑΚ Νάξου, με μοναδικό στόχο τη νίκη με την οποία θα κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τις «ερυθρόλευκες» αφορούν την απουσία της Λαμπρινής Κωνσταντινίδου η οποία δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή λόγω ίωσης και τη θέση της πήρε η προερχόμενη από την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία νεαρή πασαδόρος Θεοδώρα Φουμάκη.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ, Θοδώρα Φουμάκη.

Παρακολουθήστε ΕΔΩ τo ματς Πανναξιακός-Ολυμπιακός