Στέλλα και Κοβάτσεβιτς ευχαρίστησαν τον Πανναξιακό

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε  μετά τη νίκη επί του Πανναξιακού: 

Στέλλα και Κοβάτσεβιτς ευχαρίστησαν τον Πανναξιακό

“Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Πανναξιακού, η οποία αποδέχθηκε το αίτημα μας να γίνει στην έδρα μας ο αγώνας αυτός για να μην ταλαιπωρηθεί η ομάδα από το ταξίδι στην Νάξο, εν όψει του τελικού με την Μπούρσα την Τετάρτη.
Όσο αφορά τον αγώνα τώρα, πραγματικά πιστεύω ότι από την αρχή ως το τέλος παίξαμε σε ενα αρκετά υψηλό επίπεδο. Ίσως σε κάποιες στιγμές στο δεύτερο σετ να χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, αλλά γενικά σε ολόκληρο το παιχνίδι κρατήσαμε υψηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση για τον αγώνα της Τετάρτης.”

Η Χαρά Παπαδοπούλου πρόσθεσε: “Είμαστε ικανοποιημένοι με το τέλος της κανονικής περιόδου για αυτή την αγωνιστική περίοδο. Σίγουρα εδώ που φτάσαμε θα θέλαμε να μην έχουμε χάσει αυτά τα δυο σετ στον Εύοσμο αλλά νομίζω ότι σε όλη την σεζόν δείξαμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο, κάνοντας μόνο νίκες. Από σήμερα θα επικεντρωθούμε στον μεγάλο αγώνα που έχουμε την Τετάρτη στο γήπεδο μας απέναντι στην Μπούρσα!”

Η Στέλλα Χριστοδούλου συμπλήρωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενες που τελειώσαμε την κανονική περίοδο με το απόλυτο των νικών. Σήμερα ήταν ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι για εμάς και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Πανναξιακού που δέχθηκε το αίτημα μας, να γίνει ο αγώνας αυτός στην έδρα μας, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπούρσα, ο μεγάλος Ευρωπαϊκός τελικός, ο οποίος είναι και ο μεγάλος στόχος της ομάδας μας. Από εκεί και πέρα όλη η προσοχή μας στρέφεται στον τελικό, στον πρώτα αγώνα στην έδρα μας. Τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα και θέλω προκαταβολικά να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που θα βρεθεί στο πλευρό μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο για τους ανταποδώσουμε την χαρά που δίνουν σε εμάς και εύχομαι στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη μέσα στην έδρα μας. “