Κοβάτσεβιτς: «Λειτουργήσαμε καλά στο μπλοκ, όχι στο σερβίς»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και η Στέλλα Χριστοδούλου, αφιέρωσαν τη νίκη επί της Θέτιδας Βούλας με 3-0 σετ στα θύματα της Θύρας 7 και στάθηκαν στο καλό μπλοκ της ομάδας.

Κοβάτσεβιτς: «Λειτουργήσαμε καλά στο μπλοκ, όχι στο σερβίς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Πρώτα από όλα αφιερώνουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7. Είναι ιδιαίτερες αυτές οι ημέρες για τον σύλλογο μας και θα θυμόμαστε πάντα ους φιλάθλους μας που έφυγαν.

Από κει και πέρα συνεχίσαμε σε καλό επίπεδο σήμερα. Η ομάδα, το βλέπουμε και στις προπονήσεις ότι είναι σε καλή κατάσταση. Σήμερα λειτουργήσαμε καλά στο μπλοκ αλλά ίσως όχι το ίδιο καλά στο σερβίς. Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χαριστοδούλου ανέφερε: «Η χθεσινή ημέρα είναι μια πολύ σημαντική και ιδιαίτερη για τον σύλλογο μας. Για αυτό θέλουμε να αφιερώσουμε στις οικογένειες και στα θύματα της Θύρας 7 τη σημερινή νίκη.

Είναι ένα τραγικό γεγονός που μας συγκλονίζει και εμάς στο σύλλογο και όλο τον ελληνικό αθλητισμό και εύχομαι να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Όσον αφορά το αγωνιστικό πραγματοποιήσαμε μια ακόμα καλή εμφάνιση και φτάσαμε σε μια εύκολη νίκη. Στη συνέχεια θέλουμε να πραγματοποιήσουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις»