Παραμένει στην Ελπίδα η Γκόγκου

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την νεαρή κεντρική, Φαίδρα Γκόγκου.

Παραμένει στην Ελπίδα η Γκόγκου

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την Φαίδρα Γκόγκου. Η 20χρονη κεντρική θα συνεχίσει στην ομάδα των Αμπελοκήπων για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, ακολουθώντας την Ελπίδα και στη Volley League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρούσα στην προσπάθεια της Ελπίδας στη Volley League Γυναικών της νέας σεζόν 2026-2027, έπειτα από την κατάκτηση της ανόδου, θα δηλώσει η Φαίδρα Γκόγκου, συνεχίζοντας να αποτελεί σημαντικό στέλεχος της ομάδας μας.

Η 20χρονη κεντρικός, η οποία έχει ύψος 1,88μ., υπογράμμισε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μία χρονιά θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος της Ελπίδας. Η άνοδος ήταν κάτι ξεχωριστό και ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση. Ευχαριστώ τους προπονητές και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και εύχομαι μια χρόνια με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές νίκες!»

Της ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη νέα σεζόν, με υγεία και επιτυχημένη αγωνιστική πορεία!».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110