Koβάτσεβιτς: «Δεν περιμέναμε να είναι τόσο εύκολο το παιχνίδι»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Σαντορίνης. Τα όσα δήλωσαν οι Σάσκια Χίπε και Αρέτα Κονόμι.

Koβάτσεβιτς: «Δεν περιμέναμε να είναι τόσο εύκολο το παιχνίδι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από το πως παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι του 2019 αλλά τελευταίο για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Δεν περιμέναμε να είναι τόσο εύκολο το παιχνίδι. Η Σαντορίνη δεν έπαιξε καλά αλλά εμείς παίξαμε πάρα πολύ καλά. Σε άμυνα και επίθεση πιάσαμε πολύ καλή απόδοση, με υψηλά ποσοστά».

Από την πλευρά της η Σάσκια Χίπε δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ συγκεντρωμένες και δείξαμε την προσοχή που έπρεπε. Είχαμε ένα μεγάλο διάστημα διακοπής του πρωταθλήματος και οι διεθνείς επέστρεψαν μόλις πριν από λίγες μέρες. Η προετοιμασία μας είχε δυσκολίες αλλά κάναμε εξαιρετική δουλειά και είμαι περήφανη για την ομάδα μας. Ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι μέχρι τώρα. Το 2019 άρχισε ιδανικά και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε μέχερι να φτάσουμε στους στόχους που έχουμε θέσει».

Αρέτα Κονόμι (Ολυμπιακός ΣΦΠ): «Ακόμα δεν είμαι έτοιμη στο 100% και θέλει πολύ προσπάθεια. Προσπαθώ πολύ και κάποια στιγμή θα βγει. Είχα άγχος και ήταν σαν να έπαιζα πρώτη φορά. Ήταν μεγάλο το διάστημα που έλειπα. Μπορεί να μην φάνηκε και αυτό είναι καλό. Θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο για να τα καταφέρω. η διακοπή μας έκανε καλό για να δουλέψουμε. Είχαμε κάποιες ελλείψεις με αθλήτριες στην Εθνική, αλλά ευτυχώς αυτό δεν φάνηκε. Με τον καιρό θα είμαστε ακόμα καλύτερες».

Μπράνκο Γκάιτς (ΑΟ Θήρας): «Δεν είναι δικαιολογία ότι είχαμε δύο απουσίες λόγω των Εθνικών ομάδων. Και ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες από εμάς και έπαιξε καλύτερα. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε για το επόμενο με το Μαρκόπουλο σε δύο μέρες».