Υπό διάλυση η Ηλιούπολη!

Νέο πλήγμα στην αξιοπιστία του ελληνικού βόλεϊ η κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα των νοτίων προαστίων.

Υπό διάλυση η Ηλιούπολη!

Τι και αν η Ηλιούπολη βρίσκεται στην πρώτη εξάδα της Volleyleague Γυναικών με συγκομιδή 17 βαθμών και θετικό πρόσημο στα σετ (21-19); Η ομάδα των νοτίων προστίων τελεί υπό διάλυση, γεγονός που αποτελεί ένα ακόμη πλήγμα στην αξιοπιστία του ελληνικού βόλεϊ.

Πλέον ο σύλλογος διοικείται από ειδική επιτροπή σωτηρίας, η οποία μάλιστα τη Δευτέρα (7/1) εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εξηγεί την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ηλιούπολης:

«Αναφορικά με τη φημολογία, ως προς τα τεκταινόμενα και την πορεία του Τμήματος και τους λογούς που όντως έχει οδηγηθεί σε δυσχερή κατάσταση, οφείλουμε εντίμως και διαφανώς προς όλους να ενημερώσουμε για την πραγματική κατάσταση.

Ο εξαιρετικά ατυχής εκ μέρους των υπευθύνων του Τμήματος οικονομικός σχεδιασμός κατά το σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτού, μη λαμβάνοντας υπόψη πλήθος παραμέτρων και απαιτήσεων, παρά του ότι είχαν επισημανθεί και τονισθεί στους υπευθύνους, αρμοδίως από κάθε πλευρά, οδήγησε το Τμήμα σε σχεδόν λειτουργική αδυναμία.

Οφείλουμε δε να αναφέρουμε, ότι το μοναδικό παραπάνω από συνεπές δεδομένο στο πλαίσιο του οικονομικού σχεδιασμού και της γενικότερης υποστήριξης του εγχειρήματος ήταν ο Μέγας Χορηγός της Γυναικείας ομάδας «BREAD FACTORY» και ο επικεφαλής του Κος Ηλίας Πετρόπουλος, στον οποίο εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας, για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων του και επιπλέον.

Αρκετές ημέρες τώρα και πιο συγκεκριμένα από 18 Δεκεμβρίου 2018, που έγινε εφικτό να διαπιστωθεί η έκταση και η ένταση του προβλήματος από το ΔΣ του Συλλόγου, συγκροτήθηκε και εξουσιοδοτήθηκε επιτροπή του ΔΣ του Συλλόγου, προκειμένου να προβεί σε όλες τις αναγκαίες και απαραίτητες ενέργειες και αποφάσεις για την ομαλοποίηση της λειτουργίας του Τμήματος, πλήρους τακτοποιήσεως εκκρεμοτήτων και μελλοντικού σχεδιασμού και την ταχύτερη δυνατή επίτευξη κανονικών συνθηκών.

Επειδή, κύριο μας μέλημα εφεξής είναι η απόλυτη συνέπεια λόγων και έργων, έναντι όλων, ήδη προβήκαμε σε πλήρη ενημέρωση παντός εμπλεκομένου και ενδιαφερομένου και σε αυτό το πλαίσιο, κατ΄ αρχάς ως οφείλαμε διασφαλίσαμε την αποφυγή επιπτώσεων στην λειτουργία των υποδομών, των ακαδημιών και των ηλικιακών αγωνιστικών ομάδων μας, καθώς και στην εξέταση των δυνατοτήτων για τη βελτίωση τους, επίσης αποφασίστηκαν μετά την εξέταση του συνόλου των πιθανών λύσεων αμοιβαίως, αποχωρήσεις αθλητριών της Γυναικείας ομάδας μας, με ότι αυτό συνεπάγεται αγωνιστικώς και λειτουργικώς.

Πρωταρχικό μας μέλημα πλέον, πέραν των ανωτέρω, είναι να τιμήσουμε και να στηρίξουμε τους προπονητές και τις αθλήτριες μας που παραμένουν και στηρίζουν και αυτοί από την πλευρά τους την Γυναικεία ομάδα μας, παρά του ότι αρκετές αντιμετωπίζουν έως και ανυπέρβλητες δυσκολίες.

Εργαζόμαστε και προσπαθούμε ώστε να ευοδωθεί η όλη προσπάθεια.

Ευχαριστούμε για την προσφορά, την προσπάθεια και την υπομονή τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια, τις αθλήτριες μας που αποχώρησαν από την Γυναικεία ομάδα μας:

α. Σπανού Άννα.

β. Potokar Monika.

γ. Komlenovic Mirjan».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ