Ραχίμοβα: «Έτοιμη να δώσω τα πάντα για τον Πανιώνιο»
Οι πρώτες δηλώσεις της Πολίνα Ραχίμοβα ως η νέα παίκτρια του Πανιωνίου.

Η Πολίνα Ραχίμοβα έχει γράψει τη δική της μοναδική Ιστορία στο παγκόσμιο βόλεϊ και τη νέα σεζόν θα κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα με τα χρώματα του Πανιωνίου. Η Αζέρα διαγώνια γεννήθηκε στις 5/6/1990 και έχει ύψος 1.98 μ.
To 2005 φόρεσε τη φανέλα της Nagliyatchi κατακτώντας το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν. Ακολούθησε η θητεία της στην Azerrail Baku, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο Κύπελλο (2009-2010). Το 2014 αγωνίστηκε στη Νότια Κορέα και στην Suwon Hyundai E&C Hillstate, με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε ένα Κύπελλο.
Η Χρυσή Βίβλος του Κυπέλλου Ελλάδας
Την επόμενη σεζόν πήγε στην Ιαπωνία για λογαριασμό της Queenseis Kariya, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δύο χρόνια. Το 2017 πήρε μεταγραφή στη Fenerbahçe και κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο Τουρκίας.
Την επόμενη χρονιά φόρεσε τη φανέλα της ιταλικής Èpiù Pomì Casalmaggiore και μεσούσης της σεζόν επέστρεψε στην Τουρκία για λογαριασμό της Türk Hava Yolları. Το 2019 αγωνίστηκε στην Sesi Vôlei Bauru και κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας.
Το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν τη βρήκε στην ιταλική Trasporti Pesanti Casalmaggiore, ενώ ακολούθησε το πέρασμά της από το Βιετνάμ και την Geleximco Thái Bình. Το 2022 φόρεσε τη φανέλα της τουρκικής Kuzeyboru και μετέπειτα επέστρεψε στο Βιετνάμ για να αγωνιστεί στην Đức Giang Tia Sáng.
Το 2023 υπέγραψε στην Karayolları Spor Kulübü της Τουρκίας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Gresik PetrokimiaΙ της Ινδονησίας. Το 2024 φόρεσε τη φανέλα της βραζιλιάνικης Osasco, με την οποία κατέκτησε το τρεπλ.
Η Ραχίμοβα έχει κατακτήσει μία σειρά από αρκετές ατομικές διακρίσεις, που την κατατάσσουν δικαίως στην ελίτ του παγκοσμίου βόλεϊ. Μεταξύ άλλων έχει αναδειχθεί κορυφαία σκόρερ, αλλά και σέρβερ σε Βραζιλία, Ιαπωνία, Κορέα, Αζερμπαϊτζάν και Βιετνάμ.
Μάλιστα κατέχει το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ σκοραρίσματος με 58 πόντους σε ένα ματς του πρωταθλήματος Ιαπωνίας, εκθρονίζοντας, τη συμπαίκτριά της στον Πανιώνιο, Ελίτσα Βασίλεβα που είχε σημειώσει 57 πόντους σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Κορέας.
Η δήλωση της Πολίνα Ραχίμοβα:
«Μία νέα πρόκληση, ένα νέο κεφάλαιο! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα ενταχθώ στον Πανιώνιο την ερχόμενη σεζόν. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και ήδη ανυπομονώ να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες, το προπονητικό επιτελείο και τους καταπληκτικούς οπαδούς του Πανιωνίου. Έχουμε μπροστά μας μεγάλους στόχους. Έρχομαι ως πρωταθλήτρια Βραζιλίας και θέλω να διατηρήσω αυτόν τον τίτλο και ως πρωταθλήτρια Ελλάδας. Είμαι έτοιμη να δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα!»