Έφυγε η Μέιφιλντ, ο Ολυμπιακός αναζητά ξένη ακραία !

Ο  Ολυμπιακός αναζητεί ξένη ακραία τον Δεκέμβριο, αφού η Μέιφιλιντ επέστρεψε στις ΗΠΑ, λόγω ανεπαρκούς απόδοσης.

Έφυγε η Μέιφιλντ, ο Ολυμπιακός αναζητά ξένη ακραία !

Χώρισαν οι δρόμοι του Ολυμπιακού με την Άλισον Μέιφιλντ, αφού τόσο αυτή, όσο και η Γερμανίδα Λάουρα Έμμοντς θεωρήθηκαν υπαίτιες για τον αποκλεισμό από τη Βολερό, λόγω κακής απόδοσης.

H Αμερικανίδα είχε 4/21 επιθέσεις και έδωσε 4 άσους, με συνολική συγκομιδή 5 πόντους στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-1 τη Βολερό και αποκλείσθηκε στο χρυσό σετ. Η Έμμοντς είχε 7/29 επιθέσεις, τη στιγμή που οι Χριστοδούλου, Χίπε, Κοκκινάκη, Λαμπρούση, Γιώτα έκαναν το παιχνίδι της ζωής τους.

Η πρόθεση του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς για τον παροπλισμό της Μέιφιλντ ήταν εμφανής, αφού στα ματς που ακολούθησαν του αποκλεισμού από το Τσάλεντζ Καπ, άφησε εκτός δράσης την Αμερικανίδα και χρησιμοποίησε στη θέση της την Κωνσταντίνα Βλαχάκη, που τα πήγε μια χαρά, αν και τα τελευταία χρόνια προοριζόταν ως διαγώνια.

Η Μέιφιλντ είναι εδώ και μέρες στο Κάνσας, απ όπου έκανε και την παραπάνω ανάρτηση στο instagram και αναζητείται η αντικαταστάτρια της , ενώ προς το παρόν παραμένει η Έμοντς που έχει ισχυρό συμβόλαιο και θα αντικατασταθεί κι αυτή μόνο αν βρεθεί κάτι σπουδαίο και συμφέρον στην αγορά.