Επιστρέφει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού η Κονόμι

Η Αρέτα Κονόμι επιστρέφει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Επιστρέφει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού η Κονόμι

Ο Ολυμπιακος θωρακίζει την υποδοχή του για το δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος και τα πλέι οφς, αφού η κορυφαία λίμπερο της Ελλάδας επιστρέφει στις προπονήσεις και θα κάνει τριπλέτα με τις Ειρήνη Κοκκινάκη, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

H Aρέτα Κονόμι είχε σταματήσει το καλοκαίρι τις προπονήσεις στον Ολυμπιακό και την Εθνική για να κάνει οικογένεια, αλλά ήταν πάντα κοντά στην ομάδα, αφού πήγαινε στο Ρέντη σε όλα τα ματς.

Μετά από συζήτηση που έκανε με τον μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκο Κατσιούρα θα ξεκινήσει από την Τρίτη (18/12) τις προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμη τον νέο χρόνο, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, κόντρα στον ΑΟ Θήρας στο Ρέντη, στις 15 Ιανουαρίου.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η αναζήτηση ξένων ακραίων, προκειμένου να αντικατασταθεί μια εκ των Μέιφιλιντ, Έμοντς ή και οι δύο αν βρεθούν σπουδαίες παίκτριες και βρεθεί φόρμουλα για τη λύση των συμβολαίων τους. Τόσο η Αμερικανίδα, όσο και η Γερμανίδα δεν έπεισαν για την αξία τους και είναι χαρακτηριστικό ότι χάθηκε η πρόκριση στο Τσάλεντζ Καπ, εξαιτίας της κακής απόδοσης τους, όταν οι Ελληνίδες και η Σάσι Χίππε ξεπέρασαν τον εαυτό τους.

Δεν κατάφεραν να αντικαταστήσουν επάξια τις Πολ,Νιέμερς και φυσιολογικά θα αντικατασταθούν με τις παραπάνω προϋποθέσεις...