Για την νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό ο Ολυμπιακός

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού θα αναμετρηθεί με τον Ηλυσιακό για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Για την νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό ο Ολυμπιακός

Μετά τις νίκες κόντρα σε Κόρινθο και Πανναξιακό, ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου(8/12,18:30) κόντρα στον Ηλυσιακό για την όγδοη αγωνιστική της Volley League.

Στόχος φυσικά για τις «ερυθρόλευκες» είναι η νίκη που θα τις διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δεν υπάρχουν απουσίες για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς που ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

Η Τζίνα Λαμπρούση δήλωσε τα εξής:«Μετά τους αγώνες με Πανναξιακό και Κόρινθο, βρισκόμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί των νικών που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια, παίρνοντας μια ακόμα καθαρή νίκη. Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα που ανέβηκε από την Pre league και εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, όπως σε κάθε αγώνα».