Για τη νίκη κορυφής ο Ολυμπιακός κόντρα στη Κόρινθο

Η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Τετάρτη (5/12-16:00) την Κόρινθο, σε εξ' αναβολής ματς του πρωταθλήματος. Γιώτα: "H ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης"

Για τη νίκη κορυφής ο Ολυμπιακός κόντρα στη Κόρινθο

Εμβόλιμη υποχρέωση με την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κόρινθο, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι νταμπλούχες φιλοξενούν την ομάδα της Κορίνθου, την Τετάρτη (5/12) στις 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» με στόχο τη νίκη που θα τις φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Παράλληλα η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θέλει να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα στα ματς με Βολερό και Πανναξιακό.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

Η Κατερίνα Γιώτα δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Στο παιχνίδι της Τετάρτης θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε τη νίκη που θα μας φέρει στην κορυφή. Η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης από παιχνίδι με παιχνίδι και θέλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένες για να πετύχουμε τους στόχους μας».