Volleyleague: Ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανναξιακό στην 7η αγωνιστική

Η Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Ολυμπιακού συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και επιστρέφει στο πρωτάθλημα όπου σήμερα Κυριακή (2/12, 18:00) θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό. 

Volleyleague: Ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανναξιακό στην 7η αγωνιστική

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται κόντρα στον Πανναξιακό στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» στις 18:00.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει χθες, Σάββατο (1/12) αλλά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της ισχύος του γενικού απαγορευτικού απόπλου από τα λιμάνια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα έχει στην διάθεση του όλο το ρόστερ.

Αναλυτικά η αποστολή: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

Η Ειρήνη Κοκκινάκη δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο ματς στο οποίο δείξαμε πάρα πολύ καλή εικόνα και τι μπορούμε να πετύχουμε. Παιχνίδι με το παιχνίδι, παίζουμε καλύτερα και ατομικά και ομαδικά. Ο αγώνας με τον Πανναξιακό είναι ο επόμενος στόχος μας. Δεν ξεφεύγουμε από τους στόχους μας. Θέλουμε τη νίκη έχοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου μας, τον οποίο περιμένουμε για ακόμα μια φορά στο Ρέντη».