Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Πανναξιακό

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό για την έβδομη αγωνιστική της Volley League. 

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Πανναξιακό

Επιστροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού που θα αναμετρηθεί με τον Πανναξιακό(2/12,18:00) στο Ρέντη για την έβδομη αγωνιστική της Volley League.

Μετά την μεγάλη εμφάνιση κοντρά στην Βολερό οι «ερυθρόλευκες» θέλουν την νίκη για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεση του.

Αναλυτικά η αποστολή: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

Η Ειρήνη Κοκκινάκη δήλωσε τα εξής: «Ερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο ματς στο οποίο δείξαμε πάρα πολύ καλή εικόνα και τι μπορούμε να πετύχουμε. Παιχνίδι με το παιχνίδι, παίζουμε καλύτερα και ατομικά και ομαδικά. Ο αγώνας με τον Πανναξιακό είναι ο επόμενος στόχος μας. Δεν ξεφεύγουμε από τους στόχους μας. Θέλουμε τη νίκη έχοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου μας, τον οποίο περιμένουμε για ακόμα μια φορά στο Ρέντη».