Μιτσέλι: «Να συνεχίσουμε έτσι και στα play-off»

Την ικανοποίηση του για την απόδοση του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Λορέντζο Μιτσέλι μετά την νίκη επί του ΑΟ Θήρας.

Μιτσέλι: «Να συνεχίσουμε έτσι και στα play-off»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ του ΑΟ Θήρας για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Volley League γυναικών με τον Λορέντζο Μιτσέλι να στέκεται στην εξαιρετική κατάσταση την οποία διανύει η ομάδα του τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ καλό ματς για εμάς. Γενικότερα, τα δύο πρώτα σετ είχαν υψηλό επίπεδο βόλεϊ και από τις δύο πλευρές. Υπάρχει ικανοποίηση, γιατί ήρθε άλλη μία νίκη. Τα κορίτσια τα πήγαν εξαιρετικά και σήμερα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Στο δεύτερο μέρος της σεζόν, τελειώνουμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση. 11 ματς σερί που κερδίζουμε 3-0, συν το Κύπελλο που κατακτήσαμε. Είμαστε σε πολύ καλή περίοδο, έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και στα πλέι οφ, αρχικά στο επόμενο παιχνίδι».

Από την πλευρά των παικτριών η Ευαγγελία Τάνη τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες για τη σημερινή νίκη, ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε και αυτό κάναμε. Τώρα, ακολουθεί μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών, για τα πλέι οφ, προετοιμαζόμαστε για αυτά. Πιστεύουμε, ότι θα τα καταφέρουμε και εκεί».