Volley League Γυναικών: Η Πολυνοπούλου αναδείχθηκε MVP της 21ης αγωνιστικής

Η Ιωάννα Πολυνοπούλου κατέκτησε τον τίτλο της MVP της 21ης αγωνιστικής στη Volley League Γυναικών. 

Volley League Γυναικών: Η Πολυνοπούλου αναδείχθηκε MVP της 21ης αγωνιστικής

Η Ιωάννα Πολυνοπούλου είναι η MVP της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.

H κεντρική και αρχηγός του ΠΑΟΚ με 20 πόντους ήταν η κορυφαία της ομάδας στην σπουδαία ανατροπή από 0-2 σετ επί του Μαρκοπούλου.

Με την νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε μία θέση για τα πλέι οφ και το μόνο που απομένει είναι να μάθει την τελική του κατάταξη με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Είναι η τρίτη φορά που η Ιωάννα Πολυνοπούλου αναδεικνύεται MVP.

Με αφορμή την κατάκτηση του βραβείου της πολυτιμότερης αθλήτριας η Ιωάννα Πολυνοπούλου δήλωσε: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη γιατί χρειαζόμασταν τους βαθμούς για να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται ενόψει και των πλέι οφ. Χαίρομαι διπλά που αυτή η νίκη συνδυάστηκε και με μία διάκριση. Το αφιερώνω στις συμπαίκτριές μου και στο προπονητικό επιτελείο. Το βόλεϊ είναι ομαδικό άθλημα και όλα εξαρτώνται από την ομαδική δουλειά».

Η κορυφαία επτάδα της 21ης αγωνιστικής:

Πασαδόρος: Ευαγγελία Τάνη (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) 3π. (1/2 επ., 2 μπλοκ).

Διαγώνια: Τζούλι Ολιβέιρα (Α.Σ. Άρης) 14π. (12/22 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ).

Κεντρικές: Ιωάννα Πολυνοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.) 20π. (15/24 επ., 2 άσσοι, 3 μπλοκ), Λεαντρά Ολινγκά (Ηλυσιακός Α.Ο.) 10π. (5/10 επ., 5 μπλοκ).

Ακραίες: Φαίη Μπακοδήμου (Ηλυσιακός Α.Ο.) 25π. (22/54 επ., 3 μπλοκ, 39% υπ. - 13% άριστες), Βίκυ Σαβάρ (Α.Ο. Θήρας) 18π. (16/36 επ., 2 μπλοκ, 40% υπ. - 28% άριστες).

Λίμπερο: Μαρτίνα Ξανθοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.) (65% υπ. - 53% άριστες).