Χαριτωνίδης: «Με την ίδια σοβαρότητα και στον αγώνα με την Ελπίδα»

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Χαριτωνίδης, αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι με την Ελπίδα (13/1, 15:00) για την δωδέκατη αγωνιστική της Pre League γυναικών. 

Χαριτωνίδης: «Με την ίδια σοβαρότητα και στον αγώνα με την Ελπίδα»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου για το παιχνίδι με την Ελπίδα στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής της Pre League.

Οι «κυανέρυθρες» θα υποδεχτούν το Σάββατο (13/1, 15:00) στο «Ανδρέας Βαρίκας» την ουραγό της βαθμολογίας και σκοπεύουν να πετύχουν άλλη μία νίκη για να συνεχίσουν αήττητες στην κορυφή της κατάταξης.

Ο προπονητής του «Ιστορικού», Γιάννης Χαριτωνίδης, αφού συνεχάρη τις αθλήτριές του για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου κόντρα στο Μαρκόπουλο, αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι με την Ελπίδα.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Καταρχάς θα ήθελα να συγχαρώ τα κορίτσια για τη νίκη στο Κύπελλο, τέτοιου είδους νίκες διαμορφώνουν τον χαρακτήρα σε μία ομάδα. Πλέον την έχουμε αφήσει πίσω μας. Για εμάς πρώτος στόχος είναι η άνοδος και κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά ανεξαρτήτως της δυναμικής του αντιπάλου. Εμείς πρέπει να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα σε όλα τα παιχνίδια και από εκεί και πέρα θα δούμε στο τέλος που θα φτάσουμε».