Μιτσέλι: «Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι»

Διαβάστε όσα είπαν η Γιας Νίζετιχ και ο Λορέντζο Μιτσέλι μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία. 

Μιτσέλι: «Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι»

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την Πυλαία κερδίζοντας 3-0 τον ΠΑΟΚ και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Λορέντζο Μιτσέλι στάθηκε στο σερί που πρέπει να χτίσουν οι παίκτριες του.

Χαρούμενη εμφανίστηκε και η Γιας Νίζετιχ η οποία ήταν εκ των κορυφαίων των «ερυθρόλευκων». Αναλυτικά όσα είπαν:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Για αυτό ήρθαμε εδώ, για τη νίκη. Θέλουμε να παλέψουμε για την πρώτη θέση, οπότε είναι λογικό να πρέπει να κερδίζουμε συνέχεια, γιατί παίζουμε με τον Παναθηναϊκό σε τρεις εβδομάδες, πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε. Δεν δώσαμε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να επιστρέψει στο παιχνίδι. Πάντα το πρώτο ματς του έτους, μετά τα Χριστούγεννα, είναι επικίνδυνο, λόγω της συγκέντρωσης των αθλητριών. Ωστόσο, σήμερα, βγάλαμε την πρόκληση, κερδίσαμε, μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα. Παίξαμε καλά, δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά ήταν αρκετό για να κερδίσουμε».

Γιας Νίζετιχ: «Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτή τη νίκη, γιατί ήταν ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσουμε το δεύτερο μέρος της σεζόν. Ξέραμε, ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εδώ, αλλά η διάθεση και ο χαρακτήρας μας ήταν όπως έπρεπε. Συνεχίζουμε τη δουλειά, συνεχίζουμε να παλεύουμε».