ΠΑΟΚ: Ο Αμοιρίδης θέλει πίσω την κορεάτισσα Λι

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνει δύο αλλαγές στην ομάδα βολεϊ γυναικών και ο ιδιοκτήτης Κώστας Αμοιρίδης θέλει να φερει πίσω την κορεάτισα πασαδόρο Λι Ντα Γιονγκ.

ΠΑΟΚ: Ο Αμοιρίδης θέλει πίσω την κορεάτισσα Λι

Θέμα χρόνου είναι η αντικατάσταση της Βουλγάρας Aλεξάντρας Μιλάνοβα και της αγγλίδας πασαδόρου Μέγκαν Βίγκανς, ενώ παραμένει η Τσούμπα, παρότι η μεταγραφή της ήταν μεγάλο φιάσκο.

H Λι Ντα Γιονγκ ανακοίνωσε την επιστροφή της στην ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Αμοιρίδης κρατάει τον προπονητή Ντάρκο Ζάκοτς, θέλει όμως να γυρίσει πίσω η πασαδόρος Λι Ντα Γιονγκ, που δεν είχε σε εκτίμηση ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Μάρκο Φενόλιο. Ο Ιταλός σε πολλά ματς είχε την σπουδαία πασαδόρο στον πάγκο και έπαιζε με την Ηλιοπούλου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Κροάτισα, το έριξε στην dolce vita όταν κατάλαβε ότι δεν μπορεί να παίξει βασική.

H Λι μεταγράφηκε πέρυσι στην Ραπίντ Βουκουρεστίου και φέτος στην Λε Κανέτ που δεν πάει καλά και βρίσκεται στην έβδομη θέση με 4 ήττες. Για να πάρει όμως ο ΠΑΟΚ πίσω την Λι πρέπει να πληρώσει πολλά ευρώ στην γαλλική ομάδα, κι αυτό δυσκολεύει την μεταγραφή της. Αν και ο Αμοιρίδης απέδειξε ότι δεν φείδεται χρημάτων αν βάλει κάτι στο μυαλό του.

Η κατάσταση στην Βολερό Λε Κανέτ είναι μπερδεμένη, αφού η ρωσίδα πασαδόρος Κόμπζαρ πήγε στην Ιταλία, η Μαλινόφ δεν παίζει και πήραν πρόσφατα την 25 χρονη Σέρβα Mαρία Μπόρσιτς. Και από την στιγμή που βγήκαν εκτός στόχων, δεν αποκλείεται να δώσουν την Λη, ενώ μην εκλαγείτε αν γίνει ανταλλαγή με την Τσούμπα.