Κοβάτσεβιτς: «Η ομάδα είναι έτοιμη για μια καλή εκκίνηση»

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη.

Κοβάτσεβιτς: «Η ομάδα είναι έτοιμη για μια καλή εκκίνηση»

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τις εγχώριες υποχρεώσεις του την φετινή χρονιά.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας και Κυπελλούχες Ευρώπης θα υποδεχτούν τον Άρη στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να ανακοινώνει χωρίς προβλήματα την αποστολή της ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασία ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε: «Ήρθε η στιγμή για να ξεκινήσουμε τις επίσημες υποχρεώσεις. Το πρώτο παιχνίδι της σεζόν είναι το ντέρμπι με τον φιναλίστ της προηγούμενης χρονιάς. Θέλουμε να κερδίσουμε και φυσικά είμαστε το φαβορί στην έδρα μας για να ξεκινήσουμε καλά στη σεζόν. Η ομάδα είναι έτοιμη για μια καλή εκκίνηση».

Από την πλευρά της η Ειρήνη Κοκκινάκη σχολίασε:«Είμαστε έτοιμες για την έναρξη του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τον Άρη. Ξεκινάμε τη φετινή σεζόν με όνειρα και φιλοδοξίες όπως κάθε χρόνο και με βάση την εξαιρετική παρουσία που είχαμε πέρσι ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Η διατήρηση των κεκτημένων σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι οι στόχοι που θα προσπαθήσουμε και φέτος να πετύχουμε. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο Ρέντη να μας υποστηρίξει και να δει όμορφο βόλεϊ».