Τα ρόστερ των ομάδων της Volley League γυναικών

Το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών ετοιμάζεται να ανοίξει την αυλαία του και το fosonline σας... ξεναγεί στα ρόστερ των ομάδων που θα διεκδικήσουν φέτος τον τίτλο του πρωταθλητή. 

Τα ρόστερ των ομάδων της Volley League γυναικών

Ολυμπιακός

Μετά τον περσινό τρεμπλ οι απαιτήσει στην ομάδα του Πειραιά είναι αυξημένες. Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε δύο αλλαγές ξένων στα άκρα φιλοδοξώντας να επαναλάβει την περσινή τρομερή επιτυχία. Τις θέσεις των Πολ και Νιέμερ αποκτήθηκαν οι Έμοφ και Μέιφιλντ, ενώ στη διάθεση του Κοβάτσεβιτς θα είναι και η Ζακχαίου που πέρυσι έχασε τη σεζόν λόγω τραυματισμού.

Άρης

Πέρυσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και φέτος θέλει να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Με την επιστροφή της Κολομβιανής σούπερ σταρ, Μντλέιν Μοντάνο ο Άρης φιλοδοξεί να επαναλάβει την περσινή σπουδαία χρονιά.

Α.Ο. Θήρας

Πρόκειται για μια από τις πλέον αξιόπιστες ομάδες τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα με συνεχή ανοδική πορεία. Η Α.Ο. Θήρας φέτος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδό της στους τελικούς.

ΑΣ Μακδόνες Αξιού

Με στόχο μια αξιοπρεπή πορεία στο νέο πρωτάθλημα μπαίνει στη «μάχη» η ομάδα των Μακεδόνων Αξιού. Με νέο τεχνικό τον Γιώργο Καραβιδόπουλο και αρκετές νέες προσθήκες, η ομάδα φιλοδοξεί να είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Volley League.

Πανναξιακός

Με μοναδικό ζητούμενο να εδραιωθεί στις καλύτερες ομάδες της Voolley League ο Πανναξιακός έχει δημιουργήσει ένα σύνολο αρκετά ανανεωμένο το οποίο θα κατευθύνει ο Νίκος Κωστακόπουλος. Ο στόχος είναι μια αξιοπρεπής πορεία και από εκεί και πέρα ότι παραπάνω έρθει θα είναι καλό!

ΑΠΣ Αίας Ευόσμου

Διαθέτει μια από τις σούπερ σταρ του φετινού πρωταθλήματος και οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες. Η Ιταλίδα Μαρτίνα Γκουίτζι - Τζούριτς θέλει να οδηγήσει τον Αίαντα στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας και η παρουσία του ταλαντούχου Ηλία Ζωλαστασιάδη για τέταρτη χρονιά στον πάγκο ίσως αποδειχθεί καθοριστική.

ΓΣ Ηλιούπολης

Ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται και η ανανεωμένη ομάδα της Ηλιούπολης δείχνει ικανή να το καταφέρει. Η έμπειρη Κροάτισσα Μπλιάνα Γκλιγκόροβιτς θα βοηθήσει αρκετά ώστε να επιτευχθεί.

ΑΟΦ Πορφύρας

Είναι η τρίτη σεζόν και η δεύτερη συνεχόμενη που ο Πορφύρας θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία. Φιλοσοφία του συλλόγου είναι να αναδείξει αθλήτριες από τα μικρά του τμήματα και στόχος να εδραιωθεί στη Volley League. Το αν θα τα καταφέρει, είναι ένα στοίχημα...

ΑΣΠ Κόρινθος

Πέρυσι ήταν η πρώτη του σεζόν στην Α1 και φέτος ο στόχος είναι να παραμείνει και πάλι εκεί προκειμένου να εδραιώσει ο σύλλογος τη θέση του. Το ρόστερ είναι νεανικό και υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός.

ΑΟ Μαρκόπουλου

Αυτή είναι η 19η συνεχόμενη σεζόν που ο ΑΟ Μαρκόπουλκου αγωνίζεται στη Volley League. Η ομάδα των Μεσογείων θέλει να αναρριχηθεί πιο ψηλά στη βαθμολογία, αφού πέρυσι ήταν στις τελευταίες θέσεις.

ΑΣΠ Θέτις

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α2 όμως η επιστροφή της Θέτιδας στη Volley League είναι γεγονός. Η ομάδα της Βούλας πήρε τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην Pre League και πλέον ετοιμάζεται να «ταράξει» τα νερά και στη μεγάλη κατηγορία.

Ηλυσιακός

Μετά από 21 χρόνια απουσίας ο ιστορικός σύλλογος των Ιλισίων επιστρέφει στη Volley League και σίγουρα θα θέλει να θυμίσει κάτι από τα μεγαλεία του παρελθόντος.

Πέρυσι απέτρεψε την ΑΕΚ από το να ανέβει κερδίζοντάς την στους τελικούς της Pre League. Φέτος, θέλει να κερδίσει το κοινό της Volley League.