Καλαντάτζε: «Από τις ήττες μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε»

H Άννα Καλαντάτζε και η Γεωργιάννα Γρυλλάκη, που έχουν αύριο (Σάββατο 09/12) την ονομαστική τους εορτή, μίλησαν ενόψει του παιχνιδιού της ΑΕΚ με την Θέτιδα στην Βούλα.

Καλαντάτζε: «Από τις ήττες μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε»

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, η ΑΕΚ φιλοξενείται το Σάββατο (09/12, 19:00) από τη Θέτιδα Βούλας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Η Άννα Καλαντάτζε δήλωσε: «Έχουμε αφήσει πίσω την ήττα, άλλωστε μέσα από αυτές μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε. Πάμε για ένα παιχνίδι εκτός με την ομάδα της Βούλας, που έχει αποδείξει από άλλες χρονιές, αλλά και φέτος, πως στην έδρα της δεν δίνουν περιθώρια στον αντίπαλο. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και τη νίκη φυσικά».

Η Γεωργιάννα Γρυλλάκη, δήλωσε, επίσης: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τη Θέτιδα βούλας, μια αξιόμαχη ομάδα που σίγουρα θέλει να διεκδικήσει βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά έχοντας αφήσει πίσω την τελευταία αγωνιστική, με μοναδικό στόχο να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ώστε να παραμείνουμε στην κορυφή».