Δήμαρχος Μαρκοπούλου: «Πάρε την ομάδα και φύγετε...»

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Κώστας Αλλαγιάννης διεμήνυσε στον πρόεδρο του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil «δεν μπορώ να βοηθήσω πάρε την ομάδα και φύγετε» και ο Πάρις Ευαγγελίου παραιτήθηκε γιατί δεν έχει την ανάλογη βοήθεια από τον Δήμο.

Δήμαρχος Μαρκοπούλου: «Πάρε την ομάδα και φύγετε...»

Κεραυνός εν αιθρία στο Μαρκόπουλο, αφού ο πρόεδρος του ΑΟ Μαρκοπούλου Πάρις Ευαγγελίου παραιτήθηκε μετά το ματς με την ΑΕΚ γιατί τα τελευταία χρόνια «τρέχει» την ομάδα μόνος χωρίς βοήθεια από τον Δήμο.

Ο ΑΟ Μαρκοπούλου είναι το καμάρι της πόλης, τη διαφημίζει στο πανελλήνιο και είναι η μοναδική με συνεχή παρουσία στη Volley League, όταν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ έχουν υποβιβαστεί σε κατώτερες κατηγορίες.

Όπως μας είπε ο Πάρις Ευαγγελίου «κουράστηκα, δεν μπορώ άλλο. Επι δυο ημέρες, Δευτέρα, Τρίτη δεν κάναμε προπονήσεις γιατί δεν είχαμε ρεύμα και δεν ήρθε κανένας τεχνικός από τον Δήμο να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες. Την ημέρα του αγώνα ήρθε ένας υπάλληλος με ένα κατσαβίδι και σε λίγα λεπτά όλα καλά. Κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ όμως έπεσε ξανά το ρεύμα και κανονικά έπρεπε να μηδενιστούμε. Χάρη στους διαιτητές και την αντίπαλη ομάδα που περίμεναν να επιδιορθωθεί η βλάβη τελείωσε το ματς κανονικά.

Δεν μπορώ όμως άλλο, κουράστηκα. Ο Δήμος τα τελευταία χρόνια δεν έχει βάλει ούτε μια βίδα στο γυμναστήριο. Ναι μεν μας έδωσε αποκλειστικότητα και έβγαλε την ομάδα μπάσκετ, αλλά όλα τα κάνουμε μόνοι μας. Βάλαμε τάραφλεξ, φωτισμό led, δεν έχει αλλαχθεί ούτε μια λάμπα από τότε που ήρθε στο γυμναστήριο ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Κάναμε την μελέτη για τον κλιματισμό, πληρώσαμε τα πάντα, πήραμε άδεια από την Περιφέρεια, αλλά εδώ και μήνες δεν βάζει υπογραφή ο υπεύθυνος του Δήμου.

Απηύδησα. Πήγα στον Δήμαρχο του εξέθεσα τα προβλήματα και μου απάντησε "έχω άλλα προβλήματα να λύσω. Αν θέλετε πάρτε την ομάδα και φύγετε"».

Και κατέληξε «Μίλησα στις αθλήτριες και στους προπονητές και ξεκαθάρισα ότι οι μισθοί τους θα δοθούν κανονικά, αλλά εγώ φεύγω».