Ολυμπιακός: «Στροφή» στο πρωτάθλημα, μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά την πρόκριση στη φάση των «16» του Challenge Cup.

Ολυμπιακός: «Στροφή» στο πρωτάθλημα, μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση

Το Σάββατο (18/11) στις 19:00, τα κορίτσια του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν τον Ηλυσιακό, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 5η αγωνιστική της Volley League.

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην VDU Κάουνας, στη ρεβάνς του δεύτερου γύρου του Challenge Cup και την άνετη επικράτηση (3-0) σε 52 λεπτά, οι «ερυθρόλευκες» αγωνίζονται και πάλι στο Ρέντη, αυτή τη φορά με τον Ηλυσιακό και στοχεύουν στην τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ενόψει της αναμέτρησης, η Μαρία Τσιτσιγιάννη δήλωσε πως: «Μετά την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Challenge Cup, επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, αυτή την εβδομάδα, με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, μία πολύ καλή ομάδα. Σκοπός μας είναι, μέσα από σκληρή δουλειά και παιχνίδι με παιχνίδι, να βελτιωνόμαστε, ώστε στα κρίσιμα παιχνίδια να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε σίγουρες, ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».