Μιτσέλι: «Η διαφορά έγινε στο 8-5 του τάι μπρέικ» - Καλμαζίδης: «Χαρούμενοι που ανακάμψαμε»

Ο Λορέντσο Μιτσέλι απέδωσε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο διαφορά που πήρε ο Παναθηναϊκός στο τάι μπρέικ και στο κακό σερβίς στο δεύτερο και τρίτο σετ.

Μιτσέλι: «Η διαφορά έγινε στο 8-5 του τάι μπρέικ» - Καλμαζίδης: «Χαρούμενοι που ανακάμψαμε»

Ο Λορέντζο Μιτσέλι είπε: «Στο δεύτερο και στο τρίτο σετ, δεν είχαμε αυτή την επιθετικότητα του πρώτου και του τέταρτο, κυρίως από τη γραμμή του σερβίς. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά στο φιλέ και μας δημιούργησε προβλήματα. Αυτό ήταν το κύριο πρόβλημά μας. Στο τάι μπρέικ στο πρώτο μισό βρεθήκαμε πίσω με 8-5, που έκανε τη διαφορά για την τελική κατάληξη».

H Τζίνα Λαμπρούση πρόσθεσε: «Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το ντέρμπι σήμερα, όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Είχαμε και οι δύο ομάδες κάποια κενά διαστήματα, κάποια σκαμπανεβάσματα. Το τάι μπρέικ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, επιστρέψαμε από το 2-1 που ήμασταν πίσω. Θέλαμε πάρα πολύ να το πάρουμε. Θα δούμε τι πήγε λάθος, ώστε να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια και να γίνουμε ακόμα καλύτερες στη συνέχεια. Πιστεύω στην ομάδα μου, πρέπει να δουλέψουμε, ώστε να έχουμε διάρκεια και να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο βόλεϊ που παίζουμε».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε:«Έγινε ένα σκληρό ματς όπως πάντα με τον Ολυμπιακό και θεωρώ ότι ποιοτικά δεν είμαστε αυτή την εποχή στο τοπ επίπεδο μας. Γίνανε αρκετές καλές φάσεις και καλό ματς. Αυτή την περίοδο οι ομάδες δεν έχουν δέσει. Είμαστε χαρούμενοι που ανακάμψαμε και είμαστε ευτυχείς για αυτό.
Θεωρώ ότι σήμερα είχαμε αρκετές ευκαιρίες να παίξουμε πρώτο χρόνο και σίγουρα και ο αντίπαλος εμπόδισε την ανάπτυξη μας. Οι προπονητές οφείλουμε να είμαστε τετράγωνοι στο μυαλό μας , εμείς βλέπουμε τεχνικά και τακτικά τι γίνεται στο γήπεδο όχι τόσο την προϊστορία».