ΠΑΟΚ: «Στροφή» σε ΑΟ Θήρας και στο... βάθος Ευρώπη

Σε υψηλούς ρυθμούς βρίσκεται η προετοιμασία του τμήματος Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, ενόψει του, εκτός έδρας, αγώνα κόντρα στον ΑΟ Θήρας (04/11, 19:00). 

ΠΑΟΚ: «Στροφή» σε ΑΟ Θήρας και στο... βάθος Ευρώπη

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ήρθε για το τμήμα Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, με το σύνολο του Ντάρκο Ζάκοτς να συνεχίζει τη σκληρή δουλειά ενόψει μίας απαιτητικής εβδομάδας, η οποία εκτός του αγώνα πρωταθλήματος, περιλαμβάνει και τους δύο αγώνες κόντρα στην τσέχικη, Πρόστεχοφ, για το CEV Challenge Cup.

Ο Σέρβος τεχνικός και το τιμ του, δουλεύουν αδιάκοπα με τις παίκτριες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να μπορέσουν να διαχειριστούν τα μικροπροβλήματα αλλά και να διορθώσουν τα όποια λάθη έχουν γίνει σε αυτές τις πρώτες επίσημες αναμετρήσεις.

Ικανοποίηση υπάρχει δε για την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στη Θέτιδα, η οποία έκανε την ΕΟΠΕ να συμπεριλάβει τις Μαρτίνα Ξανθοπούλου, Ανδρομάχη Τσιόγκα και Κασαούνα Ουίλιαμς, στην κορυφαία επτάδα της αγωνιστικής.

«Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, ωστόσο βγάλαμε αντίδραση, δείξαμε χαρακτήρα, τον οποίο θέλουμε να χτίζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, και πήραμε μία πολύτιμη νίκη», είχε δηλώσει μετά το ματς η Αγγλίδα πασαδόρος Μέγκαν Βίγκαρς.