Ολυμπιακός: Πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη

Την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα ξεκινά, με στόχο την κορυφή, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι δηλώσεις Μιτσέλι και Ζάκοτς. 

Ολυμπιακός: Πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού ρίχνονται στη «μάχη» της Volley League, το Σάββατο (21/10). Συγκεκριμένα, στις 19:00 (OSFP TV), οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος 2023-24.

Μετά από επτά φιλικά προετοιμασίας, η ομάδα του Λορέντζο Μιτσέλι βρίσκεται στην «αφετηρία» της νέας σεζόν και ξεκινά με εντός έδρας ντέρμπι την πορεία της στο πρωτάθλημα, κόντρα στις «ασπρόμαυρες», με στόχο μια νικηφόρα πρεμιέρα.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Λορέντζο Μιτσέλι δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε μια νέα σεζόν. Ξέρουμε ότι έχουμε έναν δύσκολο αγώνα στην έδρα μας. Χτίζουμε το πνεύμα και τον τρόπο παιχνιδιού μας, μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι. Ωστόσο, είναι καιρός να ξεκινήσουμε να παλεύουμε».

Εμμανουηλίδου: «Οι στόχοι της ομάδας μας είναι υψηλοί για ακόμη μια χρονιά»

Μ. Αρτακιανού: «Στόχος το πρώτο μου πρωτάθλημα»

Από την άλλη μεριά, το σύνολο του Ντάρκο Ζάκοτς, μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση στην Κύπρο, προετοιμάστηκε σκληρά για την απαιτητική «πρεμιέρα» της Volley League γυναικών.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντάρκο Ζάκοτς, δήλωσε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη όλα τα προβλήματα πριν το παιχνίδι, με σεβασμό σε αυτούς, αλλά πρώτα απ’ όλα με σεβασμό σε μας. Η δική μας φιλοδοξία είναι να είμαστε στην τετράδα και στην καθοριστική περίοδο των Play Off να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση».