Λορέντσο Μιτσέλι: Δεν αγγίζαμε την μπάλα στους άσους-Τζιανκρόσι: Παίκτρια για να τελειώνει τα σετ

Ο προπονητής του Ολυμπιακου Λορέντσο Μιτσέλι ήταν δυσαρεστημένος από την υποδοχή της ομάδας του, ενώ ο συνάδελφος του Πασκουαλίνο Τζιανκρόσι ψάχνει παίκτρια για να τελειώνει τα σετ.

Λορέντσο Μιτσέλι: Δεν αγγίζαμε την μπάλα στους άσους-Τζιανκρόσι: Παίκτρια για να τελειώνει τα σετ

Ο Λορέντσο Μιτσέλι δεν μπορούσε να εξηγήσει την κακή υποδοχή του Ολυμπιακού, κι όταν του είπαμε ότι η ομάδα του έδωσε 9 άσους μας απάντησε: «Δεν είχαμε κακή υποδοχή. Δεν ακουμπούσαμε καν την μπάλα που έπεφτε στο τερέν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό, η Νίζετιτς ξεκινάει αύριο προπονήσεις και με την προσθήκη της πιστεύω ότι θα λυθεί το πρόβλημα. Κι όταν δεν έχεις καλή υποδοχή δεν μπορείς να παίξεις πρώτο χρόνο και να πάρεις την διαφορά. Για αυτό τα δυο τελευταία σετ και ιδιαίτερα το τρίτο πήγε τόσο μακρυά».

Ο Τζιανκρόσι Πασκουαλίνο ήταν απογοητευμένος με τα χαμένα σετ μπολ στο δεύτερο σετ «Πρέπει να βρούμε μια παίκτρια-αρχηγό που να τελειώνει τις δύσκολες και κρίσιμες επιθέσεις. Έχουμε δικαιολογία ότι η διαγώνιος μας είχε έναν μικροτραυματισμό και όλες οι επιθέσεις έγιναν από την Νικολογιάννη, ενώ και το λίμπερο μας επανήλθε μετά από δεκαήμερη απουσία. Δεν είναι όμως στόχος μας ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, αλλά η Θέτιδα και ο ΑΟ Θήρας αν θέλουμε να διεκδικήσουμε την πέμπτη θέση».