Oλυμπιακός: Έρχονται Καστελάνι, Φαριόλ

 O Nτανιέλ Χόρχε Καστελάνι βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Τόκιο με την εθνική γυναικών της Αργεντινής για το προολυμπιακό τουρνουά και τη Δευτέρα αναμένεται στην Ελλάδα για την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού.

Oλυμπιακός: Έρχονται  Καστελάνι, Φαριόλ

Ο Αργεντίνος προπονητής όταν συμφώνησε με τον Ολυμπιακό ξεκαθάρισε ότι έχει υποχρεώσεις με την Εθνική και ζήτησε άδεια από την ομοσπονδία του για να δουλέψει παράλληλα και σε σύλλογο. Οι Νοτιοαμερικανοί άναψαν το πράσινο φως, με την προϋπόθεση να είναι παρών στο προολυμπιακό τουρνουά, αλλά και στους Παναμερικανικούς τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Ο Καστελάνι λοιπόν θα έρθει τη Δευτέρα στον Πειραιά και θα μείνει δυο εβδομάδες, ενώ η προετοιμασία γίνεται κανονικά με τις εντολές του από τον συνεργάτη του Αντώνη Βουρδέρη. Θα μείνει δυο εβδομάδες και μετά θα πάει στη Αργεντινή για το τελευταίο κομμάτι της εθνικής, για τους Παναμερικανικούς Αγώνες. Θα επιστρέψει για να εγκατασταθεί μόνιμα στον Πειραιά στις 28 Οκτωβρίου.

Τη Δευτέρα θα έρθει μαζί του και η διεθνής κεντρική του Ολυμπιακού Μπιάνκα Φαριόλ και θα ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο με τον Καστελάνι, ενώ η Γιας Νίζετιτς θα αφιχθεί στον Πειραιά την Πέμπτη για οριστική εγκατάσταση, αφού δεν θα παίξει στους Παναμερικανικούς Αγώνες.

Όσον αφορά τον Μιτσέλι θα έρθει στην Ελλάδα στις 2 Οκτωβρίου και θα συνεχίσει την προετοιμασία που ξεκίνησε η ομάδα γυναικών με τον Σπύρο Σαραντίτη. Πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού το Σάββατο με τον Απολλώνιο, στη συνέχεια συμμετοχή στο τουρνουά της Λαμίας με την τοπική ομάδα, τον ΠΑΟΚ και τη Θέτιδα, φιλικά με το Μαρκόπουλο και τη Βάσας Βουδαπέστης και παιχνίδια στη Σαντορίνη με τον ΑΟ Θήρας, τον Ηλυσιακό και το Μαρκόπουλο.

Αν σας μπερδέψαμε, να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Ντανιέλ Καστελάνι είναι προπονητής της εθνικής γυναικών της Αργεντινής και της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού και ο Λορέντσο Μιτσέλι προπονητής της εθνικής γυναικών Βουλγαρίας και της ομάδας γυναικών του Ολυμπιακού.