Οτσάλ: «Θα είναι μία μάχη 50-50 με τη Σουηδία»

Ο Γιουνούς Οτσάλ μίλησε για το πρώτο ματς της Εθνικής Γυναικών αλλά και για το επερχόμενο επισημαίνοντας πως περιμένει αντίδραση από τις Ελληνίδες διεθνείς.

Οτσάλ: «Θα είναι μία μάχη 50-50 με τη Σουηδία»

Ο Γιουνούς Οτσάλ μίλησε στην ΕΟΠΕ, πριν το δεύτερο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματός στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών αναφέρθηκε στο πρώτο ματς της ομάδας μας, αλλά και στο επερχόμενο, συγκρίνοντας τις δύο καταστάσεις.

Αναλυτικά:

«Πριν πω κάτι για το ματς με τη Σουηδία θα σταθώ λίγο στο ματς με την Γερμανία… Ξεκινήσαμε νευρικά, κάτι που είναι φυσιολογικό, αλλά δεν μπορέσαμε να το διαχειριστούμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Η Γερμανία μπόρεσε να βρει λύσεις στις δύσκολες στιγμές, ενώ εμείς κάναμε πολλά περισσότερα λάθη», δήλωσε ο Οτσάλ και πρόσθεσε:

«Από αύριο όμως υπάρχουν τρία παιχνίδια τα οποία είναι σαν τρεις τελικοί. Η Σουηδία μοιάζει στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά με εμάς και είναι μια μάχη 50-50 με τον νικητή να παίρνει μεγάλο προβάδισμα.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε και προφανώς η Χάακ είναι η μεγαλύτερη απειλή. Αν μπορέσουμε να την κρατήσουμε κάτω από το 40% θα είναι πολύ σημαντικό, αλλά από κει και πέρα το ζητούμενο είναι τι θα κάνουμε εμείς και σίγουρα περιμένω να δω περισσότερα πράγματα τόσο ατομικά όσο και σαν σύνολο.

Πιστεύω ότι σ’ αυτό το ματς θα είμαστε πιο ήρεμοι… Δεν θα έχουμε και την πίεση από τον κόσμο που υπήρχε με τη Γερμανία, έχουμε συνηθίσει το γήπεδο και έχουμε ρυθμό. Όλα αυτά θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν για να ανταπεξέλθουμε στην πίεση που θα μας ασκήσει η Σουηδία».