Γλυφάδα: Κράτησε Αρβανίτη και Ξυδά

Στην ανανέωση της πασαδόρου Ηλιάνας Αρβανίτη και της λίμπερο Εβελίνας Ξυδά προχώρησε η Γλυφάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Γλυφάδα: Κράτησε Αρβανίτη και Ξυδά

Δύο σημαντικές ανανεώσεις ανακοίνωσε η Γλυφάδα ενόψει της νέας σεζόν καθώς διατήρησε στο δυναμικό της τόσο την πασαδόρο Ηλιάνα Αρβανίτη όσο και την λίμπερο Εβελίνα Ξυδά.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασίας της με την αθλήτρια Ηλιάνα Αρβανίτη . Η νεαρή πασαδόρος θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Γλυφάδας για 3η συνεχόμενη χρονιά . Ηλιάνα σου ευχόμαστε και φέτος κάθε επιτυχία !!!
Η Ηλιάνα Αρβανίτη για την συνέχιση της συνεργασίας μας δήλωσε : Χαίρομαι πραγματικά που για άλλη μία σεζόν θα αγωνίζομαι στον σύλλογο της Γλυφάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Γλυφάδας για την εμπιστοσύνη τους και την άριστη συνεργασία μας έως σήμερα. Επιπλέον, να καλωσορίσω τον νέο μας προπονητή κύριο Γρηγορακάκη καθώς και τις νέες μου συμπαίκτριες. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή σεζόν! Ως Γλυφάδα θα δουλέψουμε σκληρά για άλλη μία χρονιά για την επίτευξη των στόχων μας στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β ΄Εθνικής."

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασίας της με την αθλήτρια Εβελίνα Ξυδιά . Η Εβελίνα ένα δικό μας παιδί θα είναι και φέτος μαζί μας . Σου ευχόμαστε και φέτος πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας !!!!!Η Εβελίνα Ξυδιά για την συνέχιση της συνεργασίας μας δήλωσε : Χαίρομαι που θα αγωνιστώ για ακόμη μια χρονιά με τον σύλλογο της Γλυφάδας . Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον coach για την εμπιστοσύνη τους και εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς!