ΑΟ Θήρας: Γεωργιάδου η «εκλεκτή» για την θέση της λίμπερο

Ο ΑΟ Θήρας ενισχύθηκε και στην θέση της λίμπερο με την απόκτηση της 27χρονης Ευδοξίας Γεωργιάδου.

ΑΟ Θήρας: Γεωργιάδου η «εκλεκτή» για την θέση της λίμπερο

Σε ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο ΑΟ Θήρας, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα (3/7) την απόκτηση της Ευδοξίας Γεωργιάδου ενισχύοντας την θέση της λίμπερο.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η 27χρονη αθλήτρια δήλωσε πως:

«Η χαρά μου είναι απερίγραπτη που θα ενταχθώ για πρώτη φορά στο δυναμικό του ΑΟ Θήρας. Η απόφαση ήταν εύκολη και προήλθε χωρίς δεύτερη σκέψη, διότι ταυτίζομαι με τους στόχους και τους σκοπούς της ομάδας. Ευχαριστώ εγκάρδια κάθε ιθύνοντα και δεσμεύομαι να καταβάλω κάθε προσπάθεια για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών επιδόσεων. Εύχομαι με την σειρά μου μια χρονιά γεμάτη με όμορφες αγωνιστικές στιγμές, αγαστές συνεργασίες και νικηφόρους αγώνες!!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Σαντορίνης:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του συλλόγου με την πρώην αθλήτρια του Α.Ο. Λαμίας 2013, Ευδοξία Γεωργιάδου, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου Volleyleague γυναικών 2023-2024.

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη στις 29 Αυγούστου 1995, με ύψος 1,62μ. η Ευδοξία Γεωργιάδου αγωνίζεται ως λίμπερο. Άρχισε το βόλεϊ από τις Ακαδημίες του ΕΟ Σταυρούπολης 2005, ενώ το 2012 προωθήθηκε στη γυναικεία ομάδα, μέλος της οποίας υπήρξε μέχρι το 2015. Ακολούθησε η μεταγραφή της στον Αίαντα Ευόσμου, με τον οποίο αγωνίστηκε για 5 χρόνια και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον οποίο στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας. Επόμενος σταθμός στην καριέρα της ήταν τη σεζόν 2021-2022 η ΑΕΚ, ενώ την τελευταία αγωνιστική ενίσχυσε τον Α.Ο Λαμίας, έχοντας πολύτιμη συνεισφορά στην παραμονή του στη Volleyleague.

Με την ομάδα της Φθιώτιδας μάλιστα, ως αρχηγός, η Γεωργιάδου διακρίθηκε δις στο τελευταίο πρωτάθλημα της Volleyleague, την πρώτη έχοντας την καλύτερη υποδοχή (64%,50% άριστες) στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής και μετά από λίγες εβδομάδες ως κορυφαία λίμπερο της 7ης αγωνιστικής. H Ευδοξία είναι πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση (βόλεϊ) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «Άσκηση – Πρόληψη – Αποκατάσταση».

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει την Εύη στην οικογένεια του συλλόγου και της εύχεται μία καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο».