Οι Τούρκοι θεωρούν σκάνδαλο την απόλυση του Αταμάν Γκιουνεϊλιγκίλ από τον ΠΑΟΚ λόγω Κεμάλ

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναδεικνύουν σε μεγάλο θέμα την απόλυση του Αταμάν Γκιουνεϊλιγκίλ, λόγω της αναφοράς του στον μεγάλο αρχηγό τους Κεμάλ Ατατούρκ, που σημειωτέον γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Οι Τούρκοι θεωρούν σκάνδαλο την απόλυση του Αταμάν Γκιουνεϊλιγκίλ από τον ΠΑΟΚ λόγω Κεμάλ

Τα τουρκικά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν σκάνδαλο την απόλυση του Αταμάν Γκιουνεϊλιγκίλ, λόγω των αποθεωτικών αναρτήσεων για τον Κεμάλ Ατατούρκ που γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Επισημαίνουν μάλιστα ότι οι Τούρκοι στα social media εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στον Αταμάν Γκιουνεϊλιγκίλ, με αναρτήσεις που έχουν το #acpaok.

H Mιλιέτ μάλιστα μιλάει για μεγάλη ασέβεια προς τον Τούρκο προπονητή και τον Κεμάλ Ατατούρκ. Αναπαράγουν μάλιστα την ανακοίνωση ενός συνδέσμου οπαδών του ΠΑΟΚ που ζήτησε την άμεση απόλυση του Αταμάν

«Σε μια ομάδα όπως ο Π.Α.Ο.Κ. (Πανθεσσαλονίκειος αθλητικός όμιλος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ) σε έναν σύλλογο που ιδρύθηκε από πρόσφυγες, να προπονεί τμήμα που έχει τον δικέφαλο στο στήθος, ένας άνθρωπος που υποστηρίζει δημόσια έναν άνανδρο δολοφόνο των προγόνων μας (Κεμάλ Ατατούρκ). Απαιτούμε άμεσα να διωχθεί από την ομάδα μας! καμία ανοχή, κανένας συμβιβασμός!».