Κοσμά: «Αμοιβαία αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης με την ΑΕΚ και τους ανθρώπους της»

Για την επιστροφή της στην ΑΕΚ μίλησε η 29χρονη λίμπερο, Σοφία Κοσμά.

Κοσμά: «Αμοιβαία αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης με την ΑΕΚ και τους ανθρώπους της»

Η Σοφία Κοσμά επιστρέφει στην ΑΕΚ και στις πρώτες της δηλώσεις εμφανίστηκε γεμάτη αισιοδοξία.

Αρχικά, για την τρίτη θητεία της στην Ένωση, είπε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι με την ΑΕΚ και τους ανθρώπους της, υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης. Κι αυτό είναι οπωσδήποτε κάτι που με έκανε να αποφασίσω να επιστρέψω χωρίς δεύτερη σκέψη».

Στη συνέχεια, απάντησε στην ερώτηση αν νιώθει την ΑΕΚ σαν το σπίτι της: «Για μένα, το γεγονός ότι η διοίκηση και ο κόσμος στηρίζει πάντα την ομάδα, και κυρίως στις δύσκολες στιγμές της, είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για να θέλω να το ανταποδίδω, προσπαθώντας μαζί με τις συμπαίκτριες μου, να τους κάνουμε χαρούμενους. Μπορώ να πω λοιπόν ότι σίγουρα ισχύει και πως τα συναισθήματά μου για την ΑΕΚ είναι πολύ όμορφα».

Μάλιστα, έκανε και μια εκτίμηση για τη νέα χρονιά: «Είναι βέβαιο ότι η ΑΕΚ έχει μπει σε σωστό δρόμο. Συνεπής διοίκηση, γήπεδο που πάντα γεμίζουν οι φίλαθλοί της, αξιόλογες αθλήτριες, αξιόλογος και με φιλοδοξίες προπονητής. Όλοι αυτοί είναι λόγοι που με έκαναν και μένα να είμαι εδώ. Με τη βασική ευχή να είμαστε όλοι υγιείς, είμαι πολύ αισιόδοξη για μια ξεχωριστή σεζόν. Έγινε η αρχή με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Θεωρώ ότι ότι το να θέλουμε τώρα ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες είναι απόλυτα φυσιολογικό».

Τέλος, πρόσθεσε: «Ναι, κλείνοντας θέλω να πω ότι θεωρώ σημαδιακό το γεγονός της επιστροφής μου στην οικογένεια της ΑΕΚ, στη σεζόν του εορτασμού των 100 χρόνων του συλλόγου. Και θέλω να διαβεβαιώσω τη διοίκηση και τον προπονητή που πρότειναν την επιστροφή μου, όπως φυσικά και τον κόσμο της ομάδας μας, ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επιτυχία της ΑΕΚ».