ΑΟ Μαρκοπούλου: Ανακοίνωσε την Αντωνακάκη από τον Ολυμπιακό, «δεν το κουνάει» η Λέιθαμ (pics)

«Διπλό χτύπημα» από το Μαρκόπουλο, το οποίο ανακοίνωσε την απόκτηση της Γεωργίνας Αντωνακάκη από τον Ολυμπιακό αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου της Ρεμπέκα Λέιθαμ

ΑΟ Μαρκοπούλου: Ανακοίνωσε την Αντωνακάκη από τον Ολυμπιακό, «δεν το κουνάει» η Λέιθαμ (pics)

Την προεργασία του ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζει το Μαρκόπουλο, καθώς μετά τις ανανεώσεις των συμβολαίων που υπέγραψαν οι Νάγκελς και Δικαιούλιας αλλά και την απόκτηση της Νικολογιάννη, ανακοίνωσε την μεταγραφή της Γεωργίνας Αντωνακάκη από τον Ολυμπιακό.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αποτελώ μέλος της Ομάδας του ΑΟΜ στη νέα σεζόν. Είναι μια ομάδα που στηρίζει κυρίως τις νεαρές ηλικίες και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ. Εύχομαι να εκπληρώσουμε τους στόχους που μας έχουν τεθεί και να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία!», δήλωσε η 21χρονη λίμπερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας των Μεσογείων:

«Καλωσορίζουμε την Γιωργίνα Αντωνακάκη στην γυναικεία ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil! Η 21χρονη (2022) Γιωργίνα έχει ύψος 1.75 και αγωνίζεται ως λίμπερο, ενώ την περσινή χρονιά φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ξεκίνησε την καριέρα της στην στην ΓΕ Ηρακλείου και έχει αγωνιστεί επίσης σε Ασκληπιό Τρικάλων, ΑΟ Λαμίας 2013 και Πανναξιακό».

Την ίδια ώρα, ο ΑΟ Μαρκοπούλου «έδεσε» και την Ρεμπέκα Λέιθαμ για την νέα σεζόν, με την 26χρονη να δηλώνει πως:

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω στο Μαρκόπουλο για την επόμενη σεζόν. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο περιβάλλον που με βοήθησε να βελτιωθώ τόσο και να γίνω καλύτερη αθλήτρια την περσινή σεζόν! Η νοοτροπία που κυριαρχεί σε αυτόν τον Σύλλογο έκανε εύκολη την απόφαση της παραμονής μου. Είμαι σίγουρη πως η σεζόν 2023-24 θα είναι απολύτως επιτυχημένη και ανυπομονώ να ξεκινήσει!».

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Rebecca Latham στην γυναικεία ομάδα της Volleyleague. Η 26χρονη (1997) από τις ΗΠΑ, έχει ύψος 1.91 και προέρχεται από το Πανεπιστήμιο του Denver. Τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στη Νότια Κορέα με την Hwaseong IBK Altos, ενώ το 2020 έκανε το ντεμπούτο της στην ιταλική Serie B με τη φανέλα της Futura Volley Giovani Busto Arsizio».