Όλγα Στράντζαλη στην ΑΕΚ, Παπαδόπουλος ή Χαριτωνίδης στα Πεύκα, «όχι» από τη Βασιλαντωνάκη

Η ΑΕΚ βρήκε τη λύση για την ελληνίδα ακραία στην Όλγα Στράντζαλη, ενώ τα Πεύκα θα έχουν στον πάγκο τους στη Volley League τον Κώστα Παπαδόπουλο ή τον Γιάννη Χαριτωνίδη.

Όλγα Στράντζαλη στην ΑΕΚ, Παπαδόπουλος ή Χαριτωνίδης στα Πεύκα, «όχι» από τη Βασιλαντωνάκη

Η ΑΕΚ έψαχνε Ελληνίδα ακραία για να στοχεύσει και σε ξένη κεντρική και την βρήκε στο πρόσωπο της Όλγας Στράντζαλη, την οποία είχε βασική ο Οτσάλ στην Εθνική γυναικών, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο για να κατηφορίσει η Μακεδόνισσα ακραία στην Αθήνα.

Έτσι χάρη στο Οτσάλ η ΑΕΚ θα έχει δυο βασικές διεθνείς τις Κωνσταντινίδου, Στράντζαλη και την δεύτερη πασαδόρο, την Ξανθοπούλου. Δεν αποκλείεται να κληθεί η βασική κεντρική της «Ένωσης» Καλαντζάτζε. Από την Ομοσπονδία εξάλλου έγινε προσέγγιση στην Ανθή Βασιλαντωνάκη να παίξει στο Ευρωβόλεϊ, αλλά πήραν όπως και πέρυσι αρνητική απάντηση.

Η Στράντζαλη έριξε το κασέ της για να συμφωνήσει με την ΑΕΚ, αλλά παραμένει από τις πιο ακριβοπληρωμένες Ελληνίδες του πρωταθλήματος.

Στα Πεύκα αναλαμβάνει προπονητής ένας από τους Κώστα Παπαδόπουλο(αν επιστρέψει από την Ιταλία) Γιάννη Χαριτωνίδη. Ο δεύτερος ανέβασε την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία και θα κοουτσάρει για πρώτη φορά σε μεγάλο πρωτάθλημα, ενώ ο δεύτερος έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων ΑΟ Θήρας και Πανναξιακός.