Γκρόθες: «Τα μικρά παιδιά εμπνέονται βλέποντάς μας να παίζουμε στο ΟΑΚΑ και μπαίνουν στο άθλημα»

Για την σημασία του γεγονότος ότι ο τρίτος τελικός της Volley League γυναικών διεξήχθη στο ΟΑΚΑ μίλησε η Μάρετ Γκρόθες του Παναθηναϊκού.

Γκρόθες: «Τα μικρά παιδιά εμπνέονται βλέποντάς μας να παίζουμε στο ΟΑΚΑ και μπαίνουν στο άθλημα»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-2 τον Ολυμπιακό, στον πρώτο ιστορικά αγώνα γυναικείου βόλεϊ που διεξήχθη στο κλειστό του ΟΑΚΑ, και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή της Volley League γυναικών.

Σε δηλώσεις της μετά το πέρας του αγώνα η ακραία των «πρασίνων», Μάρετ Γκρόθες, μίλησε για τον αγώνα και για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς, είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά είπαμε πάμε να το πάρουμε. Ήμασταν πολύ καλές στο τάι μπρέικ και δεν δώσαμε ευκαιρία στις αντίπαλες. Αυτό ήταν πολύ καλό για εμάς. Χαίρομαι πολύ που κατάφερα να πάρω μαζί με την ομάδα μου ένα ακόμα πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό.

Όταν ξεκινάς τη σεζόν έχεις κάποιους στόχους. Χάσαμε το Κύπελλο και απογοητευτήκαμε, όμως ανακάμψαμε και πήραμε το πρωτάθλημα. Αυτό λέει πολλά για την ομάδα μας, διότι δείχνουμε ότι δεν τα παρατάμε ποτέ».

Για τον ιστορικό γυναικείο αγώνα βόλεϊ στο ΟΑΚΑ, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ το γεγονός ότι έγινε ένα τέτοιο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Ειδικά όταν έρχονται μικρά παιδιά, νιώθω ότι εμπνέονται βλέποντας μας να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα και έτσι μπαίνουν και στο άθλημα.